Hughton beundrer arbeidet til Rodgers

Norwich-manager Chris Hughton sier han beundrer den jobben som Brendan Rodgers har gjort i Liverpool.

Hughton tror Rodgers er riktig mann til å ta Liverpool tilbake til toppen av engelsk fotball, og drar paralleller mellom nord-iren og Anfield-dynastiene som ble bygd av Bill Shankly og Bob Paisley.

- Brendan Rodgers vil ikke forandre måten han ønsker å spille på. Han kan av og til endre formasjon, men på mange måter er det Liverpools tradisjoner med pasninger og bevegelser og rotasjon av posisjoner han prøver å gjeninnføre. Brendan har gjort dette bra i alle sine klubber, sier Hughton til Eastern Daily Press.

- Går man gjennom ligaen ser man at det er mange lag som spiller ulike typer fotball fra kamp til kamp. Men du vil aldri se at Brendan viker fra sin filosofi, en fotball som er veldig fin å se på.

- Vi må ha respekt for Liverpool. Jeg følte de var det beste laget før utvisningen i deres siste hjemmekamp mot Manchester United. Studerer man kampene deres mot Sunderland og Manchester United tror jeg vi må akseptere at de vil ha ballen i sitt lag i lange perioder. Vi må sørge for at de ikke scorer i tillegg, uttaler Hughton om dagens kamp på Carrow Road.