Ingen spilletid for Aquilani

Alberto Aquilani kom ikke på banen for AC Milan i 1-0-seieren mot Genoa. Danny Wilson fikk 90 minutter for Skottland U21 i stortap mot Italia U21.

AC Milan virker lite interessert i å bruke Alberto Aquilani i sesonginnspurten for å unngå at spilleren når 25 «kamper» som gjør midtbanespilleren til Serie A-klubbens eiendom for 6 millioner euro. 27-åringen satt på benken hele kampen da AC Milan i dag beseiret Genoa 1-0.

Danny Wilson har ikke vært på banen for førstelaget til Blackpool siden 6. mars, men spilte samtlige minutter for Skottland U21 i treningskampen mot Italia U21 på Easter Road i Edinburgh. Italia gikk sierende ut med 4-1. Gary Mackay-Steven, tidligere reservelagsspiller i Liverpool, scoret skottenes mål.