Johnson uaktuell mot Swansea

Førstelagstrener Mike Marsh bekrefter at Glen Johnson ikke er spilleklar til møtet med Swansea i Capital One Cup i morgen.

Marsh bekrefter også det som allerede var kjent, at Pepe Reina ikke vil være med mot Swansea. Glen Johnson ble byttet ut ved pause mot Anzhi i forrige uke, med en hamstringskade, og var ikke i troppen mot Everton på søndag. Høyrebacken er sammen med Reina også uaktuell til morgendagens kamp i Capital One Cup.

- De er begge utilgjengelige til kampen mot Swansea, forteller Mike Marsh til Liverpoolfc.com. – Vi får se hvordan de er etter det.

- Guttene har kommet fra den kampen bra og de er alle friske og sterke, fortsetter Marsh på spørsmål om det ble ytterligere problemer etter derbyet i helgen. – En eller to fikk seg smeller.

- Vi spiller mot Swansea i morgen i Capital One Cup og det er en mulighet til å hvile en spiller eller og to og gi andre spillere en sjanse til å få kamptid.

Liverpool Echo hevder at verken Steven Gerrard eller Luis Suarez vil bli risikert mot Swansea, og trolig vil det være få spillere som er tiltenkt startplass mot Newcastle på søndag som vil begynne mot waliserne.