Jol irritert på Liverpool

Fulham er beredt til å selge Clint Dempsey, men ikke billig. London-klubbens manager Martin Jol er kraftig opprørt over Liverpools fremgangsmåte og uttalelser til media.

Clint Dempsey er utelatt fra Fulhams tropp til sesongåpningen mot Norwich i morgen fordi manager Martin Jol mener spilleren ikke har riktig fokus.  Demspey ble ikke med Fulham til treningsleir i Sveits tidligere i måneden etter at Liverpool bekreftet sin interesse for å signere ham. De røde har ennå ikke kommet med et bud på amerikaneren, som har ett år igjen av sin kontrakt på Craven Cottage.

- Clint har ikke vært involvert de seneste fire ukene, så han reiser ikke med troppen. Han ønsker å forlate klubben. Jeg ville like å beholde ham, men jeg tror det blir umulig. Det er trist, nesten en flau situasjon, sier Jol til Press Association.

NESN.com, et nettsted eid av Fenway Sports Group, publiserte i forrige måned en nyhetssak der de hevdet at Dempsey var klar for Liverpool. Brendan Rodgers bekreftet så til Liverpoolfc.com at Liverpool hadde kommet med en henvendelse på spilleren. Dette har gjort Jol kraftig opprørt.

- Det var veldig skuffende. Det kom aldri noe bud. Clint fortalte alle at han skulle til Liverpool før han kom tilbake, så vi trodde at det var en skikkelig interesse for ham.

- Selv Rodgers fortalte alle at han var interessert i Clint Dempsey, men våre folk fikk aldri et bud på bordet, så det er nesten flaut. Hvis man har vist en interesse for en spiller, spesielt i England, må du følge opp med et bud. Det gjorde de ikke.

Martin Jol opplyser at Fulham ikke kommer til å selge Dempsey billig.
- Jeg kan forsikre dere om at vår formann er ganske sterk. Først ønsket vi ikke å kvitte oss med spilleren, men senere måtte vi endre syn. Men vi kommer ikke til å la Clint Dempsey gå billig, det er sikkert.