Kalou vurderer Liverpool

Salomon Kalous agent bekrefter at Liverpool FC kan være en aktuell klubb for sin klient.

Liverpool Daily Post skriver at Salomon Kalou vurderer Liverpool FC som en fremtidig arbeidsgiver, og bringer sitater fra spillerens agent på dette. Lokalavisen skriver imidlertid at Brendan Rodgers, som jobbet med ivorianeren i Chelsea, ikke har kommet med noen formell henvendelse på spissen så langt. Kalous kontrakt med Chelsea løp ut ved månedsskiftet, etter seks år i London-klubben.

Flere klubber har vært linket til Kalou. Foruten Liverpool dreier det seg blant annet om Newcastle og tyske Schalke 04.

Liverpool Daily Post opplyser at Liverpool FC har nektet å kommentere om de er ute etter 26-åringen, men spillerens agent, Rodger Linse, er snakkesalig, og bekrefter at en overgang til Liverpool frister Kalou.

- Det pågår samtaler, og når samtaler pågår må du selvsagt være forsiktig med hva du sier. Liverpool kan snakke for seg selv, og Schalke kan snakke for seg selv. Det er greit, siteres Linse.

- Liverpool er selvsagt en veldig stor klubb, både når det gjelder antall supportere og historie. Det er definitivt positivt å høre at en så stor klubb som dem viser interesse for Salomon, selv om det er for tidlig å si noe definitivt på det nåværende tidspunkt, fortsetter agenten.

Schalke-manager Huub Stevens hevdet tidligere denne uken at Kalou er ivrig etter å forlate England, men dette tilbakeviser Linse.

- Salomon var veldig lykkelig i Chelsea. Han er en spiller med ambisjoner, og han har i løpet av de siste årene allerede maktet å innfri mange av disse ambisjonene. Han har aldri vært helt garantert en startplass i Chelsea, men hans statistikk har alltid vært god. Han vant masse trofeer der. På mange vis vil det være vanskelig å finne et bedre sted å være, men han holder alle muligheter åpne, og vil gjerne fortsette i England dersom den rette klubben ønsker hans tjenester.