Kenny håper på storkamp av Carroll

Kenny Dalglish håper at Andy Carroll vil klare å prestere opp mot sitt beste når han møter moderklubben Newcastle på sin gamle hjemmebane.

Dalglish tror at Carroll og Jose Enrique vil få litt ekstra kampnerver før søndagens kamp på St James' Park, men tror det kan få de til å prestere enda bedre enn til vanlig.

- Å være nervøs før kamp behøver ikke å være noen dårlig greie, gjør det? Dersom du ikke er nervøs før kamp har du kanskje et lite problem. Jeg spilte i alle fall alltid bedre når jeg var litt nervøs enn når jeg var helt avslappet før kamp, uttalte Dalglish under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Jeg tror ikke noen vil være helt avslappet før man skal spille mot moderklubben sin. Klubben som gjorde ham til fotballspiller og ga ham sjansen til å spille profesjonell fotball. For både Andy og Jose vil det være spennende å skulle reise tilbake til Newcastle.

Dalglish var selv manager i Newcastle i 20 måneder i 1997/98, og har gode minner fra byen i nordøst.

- Dette er ikke første gang jeg besøker en tidligere arbeidsgiver. Jeg har satt pris på å jobbe i alle klubbene jeg har vært ansatt i. Newcastle er ikke noe unntak i så måte.

- Folkene jeg jobbet sammen med og for der var hyggelige folk, og de har fantastiske supportere. De støtter virkelig laget sitt, og St James' Park er et fantastisk sted å spille fotball. Newcastle er en flott by, og de som bor der bør være stolte av fotballklubben sin.

- Alan Pardew har gjort en fantastisk jobb der denne sesongen, og tatt dem til en flott tabellposisjon. Jeg ser frem til å reise tilbake til Newcastle.

Dalglish fikk spørsmål omkring Raheem Sterling, som fikk sin Liverpool-debut som innbytter mot Wigan sist helg.

- Vi må bruke sunn fornuft, og sørge for at vi gjør en profesjonell jobb med alle unge spillere som kommer inn på laget. Alle som kommer hit til klubben har en sjanse til å bli profesjonell fotballspiller, men Raheem har en mye større sjanse om vi innser realitetene. Vi må være realistiske med ham. Samtidig må vi ta hensyn til at det spiller ingen rolle hvor gammel du er, dersom du er god nok.

- Alle de unge spillerne har fortsatt tiden foran seg. I fjor kastet vi innpå Jack Robbo og Flanno, og de tok det på strak arm. Men fysisk var de to litt sterkere enn Raheem. Alle spillere er ulike, så vi må håndtere dem forskjellig og gjøre det som er best for dem, for vi ønsker at de skal være lenge i klubben.

Dalglish ble også konfrontert med et intervju der Jose Enrique uttalte at Martin Skrtel er Premier Leagues beste midtstopper.

- Vi er godt fornøyd med hvordan Martin har spilt. Han har gjort det spesielt bra. Men jeg kan ikke sitte her og kommentere noe en av våre spillere har sagt om en annen av våre spillere! Det blir litt som å snu kappa etter vinden, men Martin har vært fantastisk.