Ligakamp nummer 250 for Pepe

Pepe Reina spiller sin ligakamp nummer 250 for Liverpool i morgen. Han er den første spanjol som når dette antallet kamper i Premier League.

Liverpool har avgitt 10 poeng på åtte kamper denne sesongen mot de fem lagene som akkurat nå ligger nederst på tabellen. Faktum er at de røde kun har plukket åtte poeng på 10 ligakamper siden nyttår.

Det er heller ikke mye trøst å finne i de siste innbyrdes oppgjørene mot Wigan. Av de tre siste kampene har to endt uavgjort. Wigan har imidlertid fortsatt til gode å vinne på Anfield i Premier League. De har tapt fire og spilt to uavgjort på seks kamper.

Liverpool har tapt fire av sine fem siste ligakamper, og har kun vunnet to av de siste10. Men kun Manchester City (7) har sluppet inn færre mål på hjemmebane enn Liverpool (10) i Premier League denne sesongen.

Kenny Dalglish sitt mannskap står bokført med 42 poeng etter 29 kamper. Nøyaktig det samme antall poeng som på samme tid i fjor.

Wigan har kun vunnet en av sine siste 14 ligakamper. De har vunnet flere bortekamper (3) enn hjemmekamper (1) denne sesongen. Kun Blackburn har sluppet inn flere mål på bortebane (33) enn Wigan (29) i Premier League denne sesongen.

Kilde: BBC Sport