Lucas har tro på Carroll

Lucas Leiva mener Andy Carroll må fortsette å jobbe hardt på trening og vise mye besluttsomhet dersom han skal lykkes på Anfield. Tror spissen snart begynner å score mange mål.

Andy Carroll har slitt med å leve opp til prislappen på £35M etter overgangen fra Newcastle i januar i fjor. Spissen har bare scoret åtte mål på 40 kamper for klubben.
- Jeg fikk en vanskelig start i Liverpool. Jeg ga imidlertid ikke opp og jobbet hardt med mitt mål om å finne meg til rette i måten fotball spilles i Premier League. Jeg endret noe ved min spillestil, og det har fungert, sier Lucas Leiva til People.

- Jeg vant over supporterne litt etter litt akkurat på den tiden jeg viste den forandringen mens jeg hele tiden beholdt viljen til å vinne.

- For Andy Carroll tror jeg det ikke er noe tilpasningsproblemer lenger. Jeg er sikker på at han snart begynner å score mange mål. Den beste måten å overvinne alt på er å ikke henge med hodet, men å fortsette med å jobbe hardt på trening hver dag. Det fungerte for meg, og jeg kan jobbe med ham også. Jeg merker at jeg spiller hurtigere nå, noe du må her i England.

- Jeg har utviklet meg taktisk også i Liverpool. Jeg har lært at du må gjøre jobben din meget bra, respektere grensene på banen og gjøre alt treneren ber om.