Måltørke mot Fulham

Det er hele fem år siden sist en Liverpool-spiller gjorde mål mot Fulham på Anfield.

Liverpool har fått ett mål i løpet av de fire siste hjemmekampene mot Fulham, men den scoringen var et selvmål av John Pantsil. Den kampen var også den eneste Liverpool har vunnet av de fire siste møtene på Anfield.

Siste Liverpool-spiller til å score mot Fulham på Anfield var Steven Gerrard fra straffemerket i en 2-0 seier i november 2007. Fernando Torres gjorde det andre målet i den kampen.

Forrige sesong vant Fulham på Anfield for første gang i historien. Et selvmål av Martin Skrtel i det sjette minutt ga London-klubben seieren i det 50. ligamøtet mellom klubbene.

Fulham vant begge kampene mot Liverpool i for. Dette var første gang i historien det skjedde. Begge kampene ble vunnet med 1-0.

Etter at toppserien i England tok navnet Premier League har Liverpool vunnet 12 og spilt uavgjort i fire av de 22 møtene mellom klubbene.

Man må tilbake til 2007 for å finne sist Liverpool vant siste kamp før julen ringes inn. Motstander var Portsmouth, i en 4-1 seier på Anfield.

Liverpool har vunnet bare to av sine siste ni ligakamper mot London-lag. På Anfield har de røde slått lag fra hovedstaden i bare en av de fem siste kampene.

Luis Suarez mangler bare ett mål på å tangere antall mål han gjorde i hele fjorårssesongen.

Liverpool har nå spilt 30 kamper på rad (alle turneringer) uten å få straffespark!

Dersom Fulham vinner på Anfield i dag, vil det være første gang i historien at de vinner tre kamper på rad mot Liverpool.

Fulham har gjort 18 mål på sine 22 kamper mot Liverpool i Premier League. 15 av scoringene har kommet i London.

Fulham har sluppet inn 18 mål på bortebane i årets Premier League. Bare Southampton har sluppet inn flere. The Cottagers har kun holdt nullen i en av sine siste ni ligakamper, mot Chelsea i november.

Mark Clattenburg dømmer Liverpool for første gang siden ligacupfinalen på Wembley i fjor. Fulham er ubeseiret på de sju siste kampene han har dømt dem.

Kilde: Liverpoolfc.com