Maxi takker for støtten

Maxi Rodriguez har skrevet et åpent brev til supporterne etter overgangen fra Liverpool til gamleklubben Newell's Old Boys.

I kveld ble det klart at Maxi forlater Liverpool, et år før kontrakten hans går ut. Han skal tilbake til sin hjemby i Argentina og spille for gamleklubben Newell's Old Boys. Liverpoolfc.com har offentliggjort et åpent brev fra 31-åringen til supporterne.

- Kjære røde, jeg forlater Liverpool FC i dag. Før jeg signerte for LFC så jeg på klubben som en av de største i fotballen. Etter min tid her, kan jeg bekrefte at det ikke bare er en stor klubb, men en stor familie.

- Jeg har forsøkt å gjøre alt hver eneste dag jeg bar LFC-emblemet. Det har vært en stor ære å bære denne drakta i disse to og et halvt årene. Jeg drar hjem med en koffert full av minner, gode venner i laget, og også i denne flotte familien som jobber i klubben hver dag.

- Mange takk for deres støtte. Dere kan ikke tenke dere hvilken stor ære det var for meg da The Kop sang 'Maxi, Maxi Rodriguez runs down the wing for me, da da da da dada…' Hasta la vista, Maxi.