Mølby forventer fremgang

Jan Mølby mener at Liverpool har vist spillemessig fremgang denne sesongen, og at resultatene også vil bli bedre under andre halvdel av 2012/13.

- Jeg tilhører definitivt den leiren som mener at det har vært fremgang, sier den store dansken til Liverpool Echo på spørsmål om Brendan Rodgers og Liverpool FC denne sesongen.

- Det er klart at vi ønsker å se bevis på det siden resultatene ikke helt har gjort så langt, men generelt har spillet vært bra. Vi gikk til denne sesongen med viten om at manglende scoringer ville bli et problem og slik har det også blitt. Manchester United viser deg hva angrepskraft kan gjøre. De slipper inn mange mål, men det vinner likevel kamper da de scorer så mye.

- Vi visste alle at det var et langtidsprosjekt som Rodgers tok på seg og jeg forventer at Liverpool vil bli bedre i andre halvdel av sesongen.

- Manageren har hele tiden sagt at det vil ta tid og han vil behøve to eller tre transfervinduer til å få den spillertroppen som han ønsker.

- QPR kjemper for sitt liv, fortsetter Jan om søndagens kamp i London. – Det kan være at vi ennå ikke skriver 2013, men de er i ferd med å slippe opp for kamper dersom de ønsker å bli værende i Premier League.

- Hvis du vinner på Lofthus Road vil folk si at det er noe du forventer mot bunnlaget, og hvis du ikke vinner vil det bli sett på som et virkelig svakt resultat.

- De har noen kvaliteter og Harry Redknapp vil ha fyrt dem opp, men det er en årsak til at de er i bunnen av tabellen.