Oppfordrer alle til å kjøpe Hillsborough-singel

Brendan Rodgers oppfordrer alle til å kjøpe et eksemplar av singelen «He Ain’t Heavy, He’s My Brother» for å støtte Hillsborough-familiene i deres kamp for rettferdighet.

- Jeg vil komme med en oppfordring til alle fotballfans. I mange år har situasjonen til Hillsborough-familiene og deres kamp hjulpet fotballfans over hele landet, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood tidligere i dag.

- Nå trenger de din hjelp Og den hjelpen vi som fotballfolk og fotballsupportere kan gi dem er å få denne singelen til å bli nummer 1 på hitlistene til jul. Det ville være en fantastisk hyllest og en passende måte å avslutte året på. Det vil være en passende hyllest til det som har vært mange, mange år med hardt arbeid.

- Hver eneste krone går til familiene i kampen om rettferdighet, og forhåpentligvis kommer de dit til slutt. Opphevelsen av det opprinnelige likskuet er et nytt skritt fremover for familiene på deres vei mot rettferdighet, så det er flott for dem.

- Så til alle fotballfans og fotballfolk: Vi kan kjøpe denne. Den koster ikke mye. Hvis vi alle kan kjøpe denne singelen, vil det være fantastisk.

Brendan Rodgers oppfordrer alle til å klikke på linkene under og bruke noen få kroner på å laste ned ditt eksemplar. Digitale versjoner av singelen er tilgjengelig via iTunes, HMV, 7 Digital og Amazon.