Pascoe advarer for QPR

Liverpool møter bunnlaget i Premier League til søndag, men assisterende manager Colin Pascoe advarer for en motstander som vil være topp motivert med ny manager.

Liverpool vil søke å slå tilbake umiddelbart etter tapet mot Stoke, når de reiser til London på søndag for å spille mot Queens Park Rangers. Med tapet for West Bromwich, hvor QPR ble snytt for straffe på overtid, er de stripete igjen på bunnplassen av Premier League. Assisterende manager i Liverpool, Colin Pascoe, tror imidlertid ikke de vil være lenge i den posisjonen under sin nye sjef Harry Redknapp.

- QPR er en trussel på grunn av deres nye manager, sier Pascoe til Liverpoolfc.com. – Enhver ny manager som kommer inn vil alltid gi laget et løft.

- Harry er en motivator, jeg er sikker på at de vil bedre sin form framover. Jeg har sett QPR utover i sesongen og de var litt uheldige da Mark Hughes var deres manager. De spilte bra, men greide bare ikke å ta vare på sjansene. De har en god tropp og de vil bli bedre.

- Spillere som spiller mot sin tidligere klubb vil alltid ha et ønske om å gjøre det bra, svarer Colin Pascoe på spørsmål om Djibril Cissé. Spissen, som pådro seg to stygge benbrudd mens han var i Liverpool, er denne sesongen delt toppscorer i QPR med fire mål totalt.

- De ønsker å vise hva den andre klubben har gått glipp av. Cisse er en stor trussel og vi må sørge for å stoppe ham både i luftrommet og på bakken. Slik QPR spiller for øyeblikket under Harry vil det imidlertid ikke bare være Cissé, men hele laget som vil utgjøre en trussel.