QPR øyner Cole

Ifølge Sky Sports har QPR startet samtaler med Liverpool om en mulig overgang for Joe Cole. The Times tror også at Harry Redknapp undersøker mulighetene for å hente sin gamle elev.

Sky Sports skriver at QPR er i samtaler med Liverpool om et kjøp av Joe Cole. Spilleren var ikke med verken på banen eller på benken da Liverpool vant 3-0 mot de stripete på søndag kveld.

Skjønt kjøp, med rapportert ca £100000 i uka i sin avtale som løper ut sommeren 2014, vil LFC trolig måtte betale for å få sin nr.10 av lønningslisten.

The Times skriver også at Harry Redknapp undersøker mulighetene for at man kan hente Joe Cole til klubben som ligger nederst i Premier League. Redknapp kjenner godt til Cole som manager da Joe var ung spiller i West Ham.

Liverpooleksperten og journalist i The Times, Tony Barrett, skriver på sin personlige twitterkonto at han tror det stemmer at QPR og Liverpool diskuterer en overgang for Joe Cole.

The Times tror for øvrig at Stewart Downing og Jordan Henderson også vil være til salgs dersom det melder seg en mulig kjøper.