Rodgers på lang sikt

Eier John W Henry sier at man at man ikke vil legge noe presse på manageren ved å si at topp fire er et mål denne sesongen, men at man ønsker å stabilisere klubben med tanke på lang sikt.

- Brendan har en veldig strukturell tilnærming og spiller den type fotball som vi tror Liverpools fans vil elske å se, forklarer Henry til Liverpool Echo.

- Han er en inspirerende type, en kan se hvorfor han ble ansatt. Han har karisma, han er smart, han vet hva han vil og er fast bestemt på å oppnå det. Alt jeg har hørt om han så langt har vært positivt.

- Vi ønsker ikke å legge noe press på Brendan ved å si at vi må komme til Champions League dette året. Selvfølgelig ønsker vi å komme til Champions League, det gjør alle lag i Premier League.

- Jeg trodde det var realistisk forrige sesong, men vi var langt unna. For øyeblikket prøver vi bare å få stabilisert ting – det må være et av våre mål.

- Vi vet mer nå enn da vi kjøpte klubben, fortsetter John W Henry. – Vi visste ikke mye i begynnelsen. Vi har hatt noe sånt som 20 måneder til å studere og lære, og dette er den retningen vi ønsker å følge. Vi arbeider med et program på lang sikt og vi er fast bestemt på å gjennomføre dette programmet. Det vil dreie seg om den type fotball som vi ønsker å spille.

- Det er oppmuntrende at Liverpool kommer hit. Jeg vet at Liverpoolfans bekymrer seg for Red Sox og jeg vet at supportere hos Red Sox bekymrer seg for Liverpool, men dette er to veldig viktige klubber.

- Det er nødvendig at vi er i USA og vi kjenner dette området godt. Tom Werner studerte på Harward og vi visste det ville være et flott sted å trene for laget.

- Liverpool er en så global klubb. I fjor var vi i Asia, og i år er vi i Nord-Amerika. Vi må komme oss ut og møte fansen.

- I år konsentrerer vi oss først og fremst om å være klare til den første ligakampen. Det er vårt første mål. Vi har mye arbeid med å innarbeide et nytt system.