Rodgers snakket med dommersjefen

Brendan Rodgers har snakket med dommersjef Mike Riley om avgjørelser som har gått mot Liverpool denne sesongen. Manageren synes dommerne er lite konsekvente.

- I begynnelsen av sesongen har vi ikke fått noe overhodet fra dommerne. Jeg ringte Mike Riley i dag. Jeg tror han faktisk forventet en kommentar tidligere, sa Brendan Rodgers til pressen tidligere i dag.

- Jeg sa til Mike at vi må være forsiktige så vi ikke tar motet fra folk og spillere som forsøker å respektere spillet. Vi ønsker å vinne kamper, men vi ønsker å vinne på rettferdig måte.

- Spillerne har vært fremragende i sitt arbeid. Vi opptrer sportslig og forsøker å følge lover og regler, men det ser ut til å gå hus forbi når det gjelder avgjørelser. Vi har fått noen utvisninger og straffespark i mot, men absolutt ingenting har vi fått.

- Vi håper at det forandrer seg.  Vi håper at avgjørelsene blir bedre de kommende ukene. Det er noe jeg opplagt kommer til å se etter de neste ukene, og det er litt hell i dommeravgjørelsene.

Brendan Rodgers er oppgitt over to hendelser med Jordan Henderson og Andre Wisdom i går.
- Det ble tydelig etter gårsdagens kamp. Jordan Henderson ble taklet stygt, men spilleren fikk ikke engang gult kort. En av mine unge spillere, Andre Wisdom, foretok en god takling. Han vant ballen, men fikk gult kort. Det har vært en rekke situasjoner.

I tidligere kamper har Luis Suarez vært involvert i straffesituasjoner.
- Suarez har vært involvert i noen situasjoner der han burde hatt straffespark. Han har ikke filmet, men har faktisk fått gult kort.

- Han gikk ned i Sunderland. Det så ut som et klart straffespark, men endte opp med gult kort.

- I forrige uke mot Manchester United var det mer kontakt i hans tilfelle enn da Antonio Valencia fikk straffespark.

- Jeg vet ikke om Suarez’ rykte influerer dommerne. Det får dere spørre dommerne om. Fra det jeg har sett ser det ikke ut som han noen gang vil få en avgjørelse med seg, og det er noe som vil bekymre meg fremover.

- Det ville være en skam dersom spillere som respekterer reglene, og managere som ber spillerne om å holde seg på beina og ikke filme, ikke får avgjørelsene på grunn av det.

- Jeg tror det er viktig at dommerne forstår det. Det var kritikk i fjor mot spillere som gikk ned for lett. Det er ikke noe vi ønsker å oppmuntre til, men dersom du ikke kommer til å få avgjørelser på grunn av det, kan spillere komme til å gjøre det.

- Jeg hadde fremragende fire og et halvt år i Chelsea. Jeg så nok kamper på det nivået til å se at noen av de store klubbene får avgjørelser. Jeg kom hit til en av de største klubbene i verden.

- I min første tid her har vi ikke fått noe, så jeg ønsker bare å stille spørsmål og rette en pekefinger. Jeg ventet på å se en trend. Det er bare noe jeg føler er viktig, så vi ikke blir skyteskive.