Shelvey håper på regelmessig plass

Jonjo Shelvey er fornøyd med den spilletiden han har fått mot slutten av sesongen, men håper å spille mer fast i 2012/13. Låneoppholdet i Blackpool var meget nyttig.

Jonjo Shelvey har startet seks av de seneste syv Premier League-kampene for Liverpool, og mot Chelsea i midtuken nettet han sitt første Premier League-mål. 20-åringen håper å få en ny sjanse i ligaavslutningen mot Swansea.
- Det er synd at det bare er én kamp igjen. Det har vært flott å spille regelmessig de seneste ukene. Forhåpentligvis har jeg vist folk hva jeg kan gjøre, sier Jonjo Shelvey til Liverpool Echo.

- Det at manageren har gitt meg flere sjanser mot slutten av sesongen har gitt meg mye selvtillit foran sommeren. Jeg trenger å reise bort, holde meg i form og så komme tilbake til preseason og virkelig slå til neste sesong. Jeg ønsker å ha en plass på førstelaget. Det er utfordringen jeg står overfor neste sesong.

Kampen om en midtbaneplass har blitt noe lettere etter at Lucas Leiva og Charlie Adam ble skadet.
- Jeg har vært heldig med at Charlie og Lucas har vært ute, men noens død er andres brød. Det er slik fotball fungerer, og du må ta vare på sjansen når den kommer.

Shelvey, som også nettet i FA-cupseieren mot Oldham, sier at låneoppholdet i Blackpool gjorde ham godt.
- Tiden borte fra Liverpool hjalp meg virkelig som spiller. Jeg dro nytte av de mange kampene jeg fikk i Blackpool. Det var godt for meg. Jeg kom tilbake med mer erfaring. Å spille uke etter uke ga meg den kampformen.

- Det var en flott klubb å spille for. Jeg håper de rykker opp. Det ville være fint å se dem komme opp igjen og tilbake i Premier League.

- Men tiden der fikk meg også til å innse hvor mye jeg ønsker å spille for Liverpools førstelag. Det har vært en stopp-start-sesong for meg, men det er en stor ære å spille her.