Skrtel kåret til årets spiller

Martin Skrtel har blitt kåret til Standard Chartered Liverpool FC Player of the Season for 2011/12. Deretter fulgte Luis Suarez og Daniel Agger.

Det er supporterne selv som har kåret Martin Skrtel til sesongens beste spiller i Liverpool FC gjennom en avstemning på Liverpoolfc.tv. Midtstopperen fikk 44% av de 66937 stemmene. Luis Suarez (33%) og Daniel Agger (4%) ble henholdsvis nummer to og tre.

Martin Skrtel spilte 45 kamper og nettet fire mål for Liverpool i løpet av 2011/12. Den ene scoringen var utligningen mot Cardiff i Carling Cup-finalen på Wembley.

Slovaken mottok prisen på Melwood tidligere i dag. 
- Det er en flott følelse. Det er min første store pris i Liverpool. Jeg er meget glad for den, sier Martin Skrtel til liverpoolfc.tv.

- Jeg synes dette var min beste sesong siden jeg kom til Liverpool. Jeg er fornøyd med mine prestasjoner. Jeg håper å fortsette på denne måten. Jeg har scoret flere mål enn tidligere sesonger, og jeg synes også jeg har spilt bedre enn tidligere år.

- Tusen takk til alle som har stemt på meg. Jeg skal forsøke mitt beste også neste sesong, og vi får se hvordan det går med meg.