Småfrustrert over få kjøp

Brendan Rodgers innrømmer at han vil prøve å hente flere spillere til Merseyside, men synes ofte prisene blir for høye så fort spilleren linkes til Liverpool.

I går gikk to walisere motsatt vei gjennom portene på Anfield, da Craig Bellamy reiste hjem til Cardiff og Joe Allen skrev under på langtidskontrakt med de røde. Det kostet £ 15 millioner å løse sistnevnte ut av kontrakten med Swansea, mens Rodgers brukte omkring £ 11 millioner på å hente italitenske Fabio Borini fra Roma tidligere i sommer.

Manageren ønsker fortsatt å styrke stallen med flere spillere, hvor for eksempel Clint Dempsey da er et alternativ. Rodgers synes imidlertid at prisøkningen på spillerne de røde har i kikkerten ofte blir for høy, sa nordiren til Daily Mail.

– Det er helt utrolig. Det er veldig komplekst i en storklubb, men det jeg har skjønt her er at så snart Liverpool lukter på en ny spiller, stiger prisen øyeblikkelig med flere hakk.

– Det er litt frustrerende for alle sammen, inkludert meg selv, at vi ikke har fått gjort unna flere signeringer ennå, men vi har allerede sett at stallen holder høyt nivå, så jeg prøver egentlig bare å forbedre den litt ekstra.

Rodgers fortalte at han ikke kommer til å hastekjøpe noen nå, men at det sannsynligvis kommer inn et par nye spillere utover måneden.

– Jeg vet ikke om jeg kommer til å signere flere spillere nå rett etter Joe (Allen), men vi kommer definitivt til å fortsette jakten.

I tillegg til amerikanske Dempsey, har spillere som Real Madrids Nuri Sahin, Theo Walcott, Barcelonas Cristian Tello og Wolverhampton-keeper Dorus de Vries vært linket til Anfield-klubben.

– Det første jeg sa da jeg kom hit, var at jeg ønsket å gjøre laget konkurransedyktig i toppen av ligaen. Forhåpentligvis får vi tak i noen flere signaturer som kan gi dagens spillere kamp om plassene før måneden er omme. Det ville vært strålende.