Suarez ønsker å forlenge kontrakten

Luis Suarez sier han trives så godt i Liverpool, både på og utenfor banen, at han gjerne forlenger kontrakten med klubben. Klubben ønsker også at han blir værende.

- Jeg ønsker å bli værende selv etter alt som har skjedd. Jeg er meget lykkelig her, på og utenfor banen, sier Luis Suarez til ovaciondigital.com.

- Liverpool er en av de største klubbene i Europa, med en historie. Som barn så jeg dem spille, og jeg elsket det. Klubben er fornøyd med meg og de ønsker at jeg blir værende.

- Jeg har kontrakt frem til 2016, men jeg ønsker allerede å forlenge den. Manageren har troen på meg, og det er meget viktig, spesielt etter at jeg var utestengt i åtte kamper.

Suarez ble funnet skyldig i rasistisk kommentar til Patrice Evra og ilagt åtte kampers karantene av FA.
- I saken der jeg ble suspendert i åtte kamper synes jeg at jeg var et offer. Det som sårer meg mest var at det ikke ble lagt frem noen konkrete bevis da jeg var på høring. Det var bare mitt ord mot et annen spillers, og de trodde på ham. Det sårer meg mye. Jeg synes ikke jeg fortjener å bli behandlet slik jeg ble behandlet.

- Når man leser på Internett og i aviser, tror man at jeg går igjennom noe meget vanskelig, men sannheten er at jeg har det fint. Det var tilsvarende med handsen i VM. Det er slikt som skjer i fotball. En dag vil det være anekdoter, og jeg forsøker å glemme dem i dag.