Suso i rampelyset

Jesus Fernandez Saez, eller bare Suso, har startet de fire siste ligakampene for Liverpool. Unggutten trives over å ha kommet fram i søkelyset og vil jobbe hardt for å kunne bli der.

18-årige Suso, som fyller 19 senere denne måneden, ble overraskende satt innpå av Brendan Rodgers da Liverpool hadde ti mann mot Manchester United. Siden har han vært på ligalaget til de røde.

- Forrige sesong spilte jeg på reservelaget og fikk ingen spilletid på førstelaget, erindrer Suso til Liverpoolfc.com.

- Det ble forandringer foran sesongen og jeg ble med pre-season turen til Nord-Amerika. Kanskje var jeg ikke helt klar for det, men jeg prøvde å arbeide hardt og å bli bedre på hva jeg måtte bli bedre på.

- Sjefen så at jeg ble bedre og hele tiden prøvde å bli bedre, og nå har han gitt meg sjansen.

En belønning som følge av overbevisende spill på førstelaget har vært en ny langtidskontrakt for spilleren fra Cadiz i Spania.

- Jeg var veldig glad for å kunne skrive under en ny kontrakt. Jeg ønsker å være her i mange år. Jeg spiller nå for førstelaget og starter kamper i Premier League, slik at jeg kan ikke være mer fornøyd.

- Jeg er virkelig glad for at jeg får spille hver kamp og at sjefen stoler på meg. Jeg får mye spilletid, men må fortsette å arbeide hardt. Jeg må arbeide hardt hver dag på trening, og så vise i kampene at jeg fortjener å være på laget.

- Jeg er også glad på deres vegne, sier Suso om det faktum at andre tenåringer som Raheem Sterling og Andre Wisdom nå også spiller regelmessig på førstelaget. – Det er fint å se flere unggutter ute på banen. Vi kan bare takke sjefen for at vi har fått denne muligheten.

- Det er klart at når jeg nå går i byen eller andre steder, når du spiller på førstelaget til Liverpool, ja da blir du gjenkjent oftere, fortsetter spanjolen om at han nå er blitt en kjent person på Merseyside.

- Det gjør meg ikke noe. Jeg kan fortsatt gjøre de samme tingene som før, slik at jeg fortsatt er den samme. Fansen er blant de beste i verden og deres støtte har vært helt glimrende. Jeg trives virkelig her.