Suso signerer denne uken

Suso er nær en ny og forbedret kontrakt med Liverpool. 18-åringen kommer til å sette sin underskrift på en ny avtale før helgen.

- Han kommer til å signere en ny kontrakt senere, noe som viser vår forpliktelse overfor ham. Det viser også at han er lykkelig her og føler at det finnes håp, noe som er viktig, sa Brendan Rodgers til pressen.

18-årige Suso fikk sin førstelagsdebut mot Young Boys i Europa League i september. Ni dager senere startet han en Premier League-kamp for første gang. Med Borini på skadelisten ligger det an til mer spilletid for spanjolen.

- Jeg har blitt meget imponert. Han er en god gutt og veldig ivrig etter å lære. Han er en vidunderlig tekniker, veldig klok og en tenkende spiller, noe jeg liker.

- Han må tilføre scoringer i spillet sitt. Men når du er en ung spiller på laget, forsøker du egentlig bare å finne deg til rette.

- Han er meget kreativ og jobber meget hardt. Han har gjort det meget bra. Likevel har han en lang vei å gå, men han har vist seg som et fremragende talent.