Tror ikke finalen vil distrahere

Liverpool skal møte Norwich og Fulham i Premier League før FA cupfinalen mot Chelsea neste helg. Kenny tror ikke finalen vil ta spillernes oppmerksomhet bort fra ligakampene.

I morgen drar Liverpool til Carrow Road for å møte Norwich, før Fulham kommer til Anfield på tirsdag kveld. Med Europa League-kvalifisering allerede sikret gjennom cupspill har ikke de røde noe annet enn æren å spille for i de sistre fire ligakampene denne sesongen, men Dalglish tror ikke spillerne vil tenke på finalen i de to forekommende kampene.

- Vi vil konsentrere oss om hver kamp vi har før den, og gjøre vårt beste for å få med oss det vi kan fra de kampene, sier Daglish til Liverpoolfc.tv.

- Ingen er fornøyd med resultatene i ligaen, men vi er ikke så misfornøyd med spillet vi har vist.

Finalemotstander Chelsea kjemper om topp fire-plassering, og møter Queens Park Rangers hjemme på søndag, før de får Newcastle på besøk på onsdag. På slo de ut Barcelona og sikret seg en plass i Champions League-finalen i München.

- Det er alltid moro å se fotball på fjernsynet. Det var et fantastisk resultat for Chelsea, og de gjorde det veldig bra over de to kampene. Den andre semifinalen var også dramatisk, sa Dalglish da han fikk spørsmål om han hadde fått med seg semifinalene denne uken.