U18 slo Man City

Liverpool U18 vant i dag 2-0 over Manchester City hjemme på akademiet i Kirkby.

Liverpool U18 tok i dag en sterk hjemmeseier over Manchester City. 2-0 ble sluttresultatet, etter scoringer av Kristoffer Peterson og Daniel Trickett-Smith. Sam Gainford var nest sist på ballen ved begge målene.

City startet kampen best, og skapte en del sjanser den første halvtimen. Blant annet hadde gjestene et forsøk i stolpen.

Liverpool tok ledelsen på en ball som ble slått inn foran mål av Gainford, og som Peterson satte i mål fra kloss hold. Etter scoringen hadde de røde to store sjanser til hvor de kunne ha økt ledelsen før pause.

Annen omgang ble jevn, og City hadde nær utlignet ved to anledninger. Men Liverpool så hele tiden ut som det beste laget, og avgjorde kampen ett kvarter før slutt, da Trickett-Smith satte ballen i mål fra kort hold.

Dette var U18-lagets tredje strake seier, og man har holdt buret rent de to siste kampene.

Liverpools lag: Fulton, Quirk, Maguire, Jones, Heaton, Baio, Ibe, Lussey (Randall 75), Peterson, Trickett-Smith, Gainford (O'Hanlon 70). Ubenyttede reserver: Mersin, Cleary.