Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 4.januar

Thomas Ince, sammen med sin kjente far Paul, skal ha startet samtaler med Blackpool i håp om at man kan få en snarlig overgang til Liverpool. Klubbene skal ikke være enig om en overgangssum, hvor de røde skal være villig til å betale £5M, og en prosentsats som skal komme spilleren til gode. Ince håper at han ikke må spille FA-Cup for Blackpool til helgen og dermed være utilgjengelig i den turneringen ved en eventuell overgang.
Daily Mirror

Onsdag 2. januar

West Ham har kastet seg inn i kampen om underskriften til Joe Cole. Midtbanespillerens representanter er i forhandlinger om en stor sluttpakke som kan gi Cole tillatelse til å forlate Anfield-klubben gratis i løpet av overgangsvinduet. Overgangssamtaler har allerede begynt med QPR og Reading, men ingen av klubbene ønsker å tilby mer enn £30000 i uken. West Ham skal være beredt til å strekke seg lengre for å sikre spillerens tjenester.
TalkSport

Også Borussia Dortmund skal være interessert i å hente tilbake Nuri Sahin.
- Selvsagt følger vi Nuris karriere. Han er en av våre gutter. Vi sa til ham da han dro at dersom Nuri ikke ønsker annet enn å spille for Dortmund, så vil vi håndtere saken. Men det må være håndterlig, og ingenting har forandret seg i så henseende, sier Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc.
Bild

Liverpool ønsker å la Nuri Sahin returnere til Real Madrid ettersom Anfield-klubben vurderer å hente inn andre spillere i tillegg til Daniel Sturridge og Tom Ince. De røde vil på den måten å frigjøre midler i lønnsbudsjettet. Inter kan bli redningen for Liverpool. Italienerne er interessert i å hente Sahin på låm.
Daily Mail

Liverpool linkes til Palermos 24-årige midtbanespiller Josep Ilicic.
Daily Mail

Kevin Gameiro ønsker å bli værende i Paris St. Germain ut sesongen.
- Jeg er i PSG, og jeg håper å bli værende ut sesongen, sier 25-åringen.
Daily Mail
 

Tirsdag 1. januar

Barcelona har avslått en henvendelse fra Liverpool om å låne David Villa. Spissen, som har 40 mål på 96 kamper for La Liga-klubben, har vært overflødig på Camp Nou etter at han returnerte fra skade. Barcelona ønsker en permanent overgang til £16M for 31-åringen.
Daily Mail

Mandag 31.desember

– Jeg aner ikke hva som kommer til å skje, fortalte midtbanestrategen til journalister i hjemlandet. Liverpool hevdes å være blant klubbene som ønsker Alonso om sjansen skulle by seg. – Jeg har ikke bestemt meg om fremtiden min. Jeg blir kun i Real Madrid dersom jeg kan prestere like bra som er jeg i stand til nå, så vi får se hva som skjer i løpet av de neste månedene. Det er alltid en mulighet for at jeg reiser tilbake til Premier League, ettersom jeg likte meg veldig godt der borte.
Sky Sports