Uke 2

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 15. januar

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Swansea-vingen Scott Sinclair nå i januar. Kenny Dalglish har mottatt flere gode speiderrapporter på den tidligere Chelsea-spilleren.
Caughtoffside.com

Liverpool fortsetter sin søken etter en spiss, og spanske Fernando Llorente hos Athletic Bilabo er et mulig transfermål.
Sunday People

Aston Villa ønsket å bytte Darren Bent med Andy Carroll, men Liverpool takket nei. Når Midlands-klubben hørte at Liverpool var interessert i Bent, kontaktet Villa-manager Alex McLeish Anfield-klubben for å få i stand et bytte. Men det var ikke Kenny Dalglish interessert i.
Sunday Express

Lørdag 14. januar

Liverpool følger situasjonen til Jermain Defoe i Tottenham nøye. Spissen har byttet agent til Struan Marshall, noe som har satt fart i spekulasjonene om at han er på vei til Anfield-klubben. Newcastle, Sunderland og QPR linkes også til 29-åringen.
Sky Sports

Agenten til Real Madrids midtbanespiller Esteban Granero uttaler at hans klient kan komme til å flytte på seg til sommeren, og sier at Liverpool er en mulig destinasjon. 24-åringen får lite spilletid i Madrid, og spanjolen kan derfor ende opp på Anfield. - Han får få sjanser i Real, og har lyst til å flytte på seg, muligens til Liverpool, siteres agent Lazaro.
International Business Times

Fredag 13. januar

Lilles interesse for å signere Joe Cole på en permanent avtale kan ende med at senegaleseren Moussa Sow går motsatt vei. Spissen er for tiden opptatt med forberedelser til det afrikanske mesterskapet. Sow er interessert i en overgang til England, og har blitt sterkt linket til Arsenal og Tottenham. Rapporter fra Frankrike sier at Liverpool ikke har kastet seg inn i kampen om 25-åringen. Lille var forberedt på å akseptere et £8,3M fra Fenerbahçe i vinter, men spilleren, som har 18 måneder igjen av sin kontrakt, foretrekker Premier League. Han skal være villig til å vente med et klubbskifte til etter sesongen.
Daily Mail/Le Parisien

Kenny Dalglish har kontaktet Crystal Palace-manager Dougie Freedman angående tilgjengeligheten til Wilfried Zaha. Liverpool har fulgt 19-åringen i 18 måneder. Newcastle vil starte samtaler om angriperen i neste uke for å få første opsjon. Zaha ønsker nemlig å få spille ligacupfinalen etter 1-0 i første oppgjør mot Cardiff.  Spilleren fikk nylig en ny 5,5-årskontrakt, og han er verdsatt til £10M av Palace.
Daily Mail

Torsdag 12. januar

Liverpool og Newcastle sies å være interessert i en overgang for FC Twente-spissen Luuk de Jong, men spillerens agent tror ikke at et klubbskifte er aktuelt før tidligst til sommeren.
- Jeg tror ikke en overgang er mulig fordi jeg tror ikke FC Twente vil la ham gå i vintervinduet. Hvis det er en mulig overgang, tror jeg det blir etter sesongen. Jeg har ikke fått telefon fra Liverpool eller Newcastle om at de er skikkelig interessert i Luuk de Jong. I øyeblikket er det bare et rykte. Jeg vet at de følger ham, men jeg har ikke hatt direkte kontakt med klubbene om et mulig klubbskifte, sier de Jongs agent.
International Business Times

Liverpool skal være interessert i den 25-årige Marseille-spissen Loic Remy.
Caughtoffside.com

Liverpool følger med på utviklingen til den danske tenåringen Lucas Andersen. Den 17 år gamle midtbanespilleren fra Aalborg er også i søkelyset til Ajax og Borussia Dortmund.
Tribalfootball.com

Dirk Kuyt kan være på vei til Tyrkia, ettersom Galatasaray står klare til å skrive ut en sjekk på £8M for angriperen. Kuyt har bare 18 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool, og Anfield-klubben kan derfor komme til å la 31-åringen gå.
Daily Mail

Onsdag 11. januar

Catania skal ha henvendt seg til Liverpool i et forsøk på å hente reservekeeper Alexander Doni tilbake til Italia, men skal ha fått blankt avslag på den forespørselen.
Tribalfootball.com

Liverpool ønsker å hente Joao Teixeira fra Sporting Lisboa. Midtbanespilleren, som fyller 19 år i februar, imponerte Liverpool-ledelsen da de røde møtte Sporting i NextGen Series.
Daily Express

Ifølge rapporter skal Newcastle stå klare til å hente tilbake Andy Carroll, men for en overgangssum langt lavere enn de £35M Liverpool betalte for spissen i januar i fjor.
Daily Mirror

Selskapet som representerer Luc Castaignos kan bekrefte at Liverpool ikke har lagt inn bud på spilleren.
- Vi har ikke hørt noe om interesse fra Liverpool. Det er all slags rykter. Jeg kan bekrefte at det er interesse fra Italia, England og Tyskland. Luc har intensjon om å forbli i Inter, men han ønsker å spille og få minutter. Han har snakket med Claudio Ranieri om situasjonen, og vi skal jobbe med den, sier Sportconsult Nederland.
Goal.com

Tirsdag 10.januar

Liverpool sies å ha vært i samtaler med Blackburn om David «Junior» Hoilett. Også Tottenham skal være interessert i 21-åringen som har fått sin transfersøknad avslått. Blackburn kan likevel komme til å revurdere transfersøknaden dersom det kommer inn et bud på £8M for kanadieren.
Click Lancashire

Liverpool skal være den foreløpig siste Premier League-klubben til å vise interesse for League One-spissen Jordan Rhodes. 21-årigen har scoret 27 mål på 23 kamper for Huddersfield denne sesongen.
Caughtoffside.com

Liverpool følger utviklingen til Bristol Rovers sitt unge stjerneskudd Shaquille Hunter. Manchester City skal også vise interesse for den 16 år gamle vingen, som allerede har spilt flere kamper for førstelaget til Rovers.
Skysports.com

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Chelsea-spiss Salomon Kalou nå i januar. 26-åringen forbereder seg akkurat nå til Afrika-mesterskapet med Elfenbenskysten, men skal likevel være i samtaler med Arsenal om en overgang til dem. Kalou har bare et halvt år igjen av sin kontrakt med Chelsea, og er tilgjengelig på billigsalg. Prislappen skal være på £3M.
Caughtoffside.com

Liverpool ønsker å låne Inters unge nederlandske spiss Luc Castaignos som erstatter for Luis Suarez. De røde ønsker også opsjon på en permanent overgang for 19-åringen. Inter er ikke fremmed for tanken om å låne ut nederlenderen, men ønsker ikke å ha med en kjøpsopsjon i avtalen. Castaignos har bare spilt fire kamper for Inter siden overgangen fra Feyenoord i 2011.
The National

Jose Mourinho skal ha Luis Suarez på ønskelisten, og Real Madrid akter å legge inn et bud på £30M for Liverpool-spissen.
Daily Mail

Den unge Nantes-spissen Jawad Boukabous interesserer Liverpool. De røde skal ha forhørt seg om 17-åringen, som har U-landskamper for Frankrike. Roma skal også vise interesse for spilleren.
L'Equipe

Mandag 9.januar

Liverpool er interessert i Dijons midtbanespiller Benjamin Corgnet. L’Equipe hevder at Anfield-klubben har sent speidere for å se 24-åringen i aksjon fire ganger. Newcastle fikk et bud på £4,5M avslått i forrige uke. Også Aston Villa og Blackburn skal være interessert. Dijon-trener Patrice Cateron innrømmer at han ikke tror spilleren vil fullføre kontrakten som utløper i 2015.
- Han vil mest sannsynlig forlate oss etter sesongen, men vi vet ennå ikke hvor, sier Cateron.
TalkSPORT

Kenny Dalglish er en beundrer at Partizan Beograds 17 år gamle Lazar Markovic. Kilder i Serbia påstår at representanter for Markovic har vært på Merseyside for å diskutere en avtale, og en overgang kan skje nå i januar eller til sommeren. Det kan imidlertid by på problemer å få arbeidstillatelse for spissen, da han ikke har spilt for Serbias A-landslag ennå. Chelsea skal også være interessert.
People