Uke 34

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26. august

Brendan Rodgers vurderer sterkt å inkludere Raheem Sterling i startoppstillingen mot Manchester City i dag. Det blir i så fall første gang 17-åringen starter en Premier League-kamp.
Daily Mail

Fredag 24. august

Brendan Rodgers tar opp igjen jakten på Chelsea-spissen Daniel Sturridge. Rodgers har hatt Sturridge i tankene i hele sommer, og håper nå å få napp etter at Chelsea har sikret seg flere offensive forsterkninger.
ESPN

Manchester United har kommet med en forespørsel om Hector Herrera, en spiller som også interesserer Brendan Rodgers. Den 22 år gamle midtbanespilleren vant OL-gull med Mexico. Nå bekrefter Pachuca-leder Andres Fassi at begge de to engelske klubbene har tatt kontakt. - Vi har registrert offisiell interesse, og vi vet han kommer til å dra til England. Manchester United og Liverpool har snakket med oss. Når han bestemmer seg for å dra, vil vi gi ham muligheten til det, sier Fassi.
The Times

West Ham-manager Sam Allardyce har fortsatt håp om å lokke Andy Carroll til Upton Park, men frykter at han ikke har nok penger til å klare det. 
- Problemet er at vi trolig ikke har nok penger til å sikre oss Andy nå. Dersom Andy blir tilgjengelig og ønsker å komme til West Ham, vil jeg spørre eierne. Slik er det ikke for øyeblikket, men vi får se om situasjonen endrer seg, uttaler Allardyce.
Skysports.com

Torsdag 23. august

Nuri Sahin har gjort helomvending, og vil nå gå til Liverpool i stedet for Arsenal. Liverpool vil offentliggjøre overgangen i løpet av dagen, dersom alle detaljer blir avklart. Spilleren velger Liverpool foran Arsenal fordi han vet at Brendan Rodgers vil garantere ham fast plass på laget.
Marca

Brendan Rodgers ønsker å selge Jay Spearing og Charlie Adam for å få råd til å kjøpe Clint Dempsey fra Fulham. Fulham ønsker £7.5M for Dempsey. Liverpool har tilbudt Charlie Adam til London-klubben som en del av betalingen, verdsatt til £5M. Men skotten ønsker ikke å flytte til London. Everton er interessert i Adam, og kan komme med et bud før transferdeadline. Bolton ønsker å låne Jay Spearing, men Liverpool er muligens kun interessert i å selge midtbanespilleren. Spearing blir verdsatt til rundt £3M.
Mirror

Onsdag 22. august

Southampton hadde kommet til enighet med Bologna om en £11,8M-overgang for Gaston Ramirez, men et klubbskifte ser ut til å ha strandet på bankgarantier. Spilleren ser heller ikke ut til å havne i Tottenham eller Liverpool.
- Forhandlingene med Southampton er over. Jeg snakket med den engelske klubbens formann i dag. De ser på et annet transfermål. Bologna ønsket ikke å sluttføre en avtale uten bankgarantier. Spilleren var veldig fornøyd med tilbudet han fikk, men vil nå trolig bli værende i Bologna. Tottenham er et alternativ som har blitt avslått fordi de er langt unna Bolognas krav. Liverpool? De har aldri kommet med et konkret tilbud, uttaler agent Oscar Bentancourt.
Sky Sports / calciomercatoweb.it

Manchester United vurderer å legge inn et bud på £10M for Liverpool-linkede Hector Herrera.
Daily Mail

Tirsdag 21. august

Newcastle ønsker ikke å heve sitt bud på £12M for Andy Carroll. Nordøst-klubben mener det er opp til Liverpool om de ønsker å beholde en utilfreds spiller som ikke har noen rolle på laget, eller om de vil la ham få innfri sitt ønske om en retur til Tyneside. Newcastle ville opprinnelig hente Carroll på lån med mulighet for å sikre en permanent overgang senere, men kan komme til å betale £12M i ett avdrag dersom Liverpool gjenopptar forhandlingene. Brendan Rodgers ønsker en avklaring på Carrolls fremtid så snart som mulig for å ha mulighet til å finne en erstatter for ham.
Telegraph

Real Madrid vil foretrekke at Nuri Sahin går til Liverpool fremfor Arsenal ettersom den økonomiske avtalen vil bli bedre for den spanske klubben. Arsenal er ikke villig til å betale utkjøpsklausulen på £14M dersom midtbanespilleren ønsker å gjøre overgangen permanent.
The Times

Både Tottenham og Liverpool har begge kontaktet Manchester City angående signering av Adam Johnson.
ESPN

Liverpool skal være foran Manchester United i køen for å sikre seg Real Madrids Kaka. Real skal ønske å selge 30-åringen, ikke låne ham ut.
Soy Madrista

Liverpool er favoritter til å sikre seg Manchester City-vingen Adam Johnson før transfervinduet stenger. Sunderland, Tottenham og Everton viser også interesse for spilleren. City krever £10M for Johnson.
The Independent

Mandag 20. august

Birmingham-manager Lee Clark har fortalt Liverpool at keeper Jack Butland ikke er til salgs i sommer.
Footylatest.com

Liverpool skal nå stå klare med en ny kontrakt til Daniel Agger verdt  £80,000 i uken. Agger har to år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben, og er i søkelyset til regjerende ligamester Manchester City, som har lagt inn to bud på dansken de siste ukene. Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker å få slutt på spekulasjonene omkring midtstopperens fotballfremtid ved å tilby ham en ny og forbedret avtale. Agger kommer trolig til å skrive under på den nye kontrakten.
Daily Mail

Liverpool skal være interessert i den mexicanske landslagsspilleren Hector Herrera.
- Vi ønsker at Herrera blir værende i Pachuca, men vi vet at han kanskje reiser til England. Manchester United og Liverpool er interessert. De har vært her, og han kan forlate klubben når som helst, uttaler Pacheco-president Andres Fassi.
Herrara opplyste tidligere i sommer at han har snakket med en Liverpool-speider.
- Jeg ble bare introdusert for ham, Han fortalte meg ingenting spesifikt. Jeg fant ut av Liverpools interesse. Jeg har ikke blitt fortalt noe konkret ennå. Jeg må vente å se hva Fassi sier om dette. Jeg tror dette er en stor mulighet. En av mine drømmer er å spille i Europa, sier Herrera.
ESPN

Bolton ønsker svært gjerne å overbevise Jay Spearing til å komme på lån til Reebok Stadium. Lancashire-klubben har vært i kontakt med Liverpool om 23-åringen, som må ta en beslutning om hvor hans fremtid ligger etter at Brendan Rodgers utelot ham fra troppen til ligaåpningen mot West Bromwich.
Bolton News

Roberto Mancini har bekreftet at Adam Johnson ble utelatt fra Manchester Citys tropp til møtet med Southampton for å hjelpe ham med å finne en ny klubb. Liverpool, Tottenham, Everton og Sunderland er blant klubbene som linkes til 25-åringen.
- Adam er en ung kar, han er en god spiller som ønsker å spille. Hvis vi kan finne en løsning for ham og han kan få spille, er det kanskje bedre for ham. Jeg har ikke kjennskap til et lån. Vi har to eller tre situasjoner. Vi snakker med ham om dette. Men dersom han blir værende her, har jeg ikke noe problem med det, sier Roberto Mancini.
Sky Sports