Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 28. oktober

Brendan Rodgers vurderer å by £2M for Middlesbroughs engelske U21-landslagskeeper Jason Steele.
The People

Brendan Rodgers håper å hente inn Lewis Holtby og Theo Walcott i januarvinduet. Begge spillerne er inne i sitt siste kontraktsår i sine nåværende klubber. Holtby spilte for Schalke 04 i 2-0-seieren mot Arsenal, men har blitt fulgt av Liverpool en stund. Schalke vil kreve et overgangsbeløp for 22-åringen, men Liverpool kan forsøke å overtale spilleren til å signere en prekontrakt. Walcott står uten kontrakt til sommeren ettersom han ikke har kommet til enighet med Arsenal, og ingen kontraktsamtaler er planlagt. Liverpool er interessert, men spilleren skal være tilbakeholden med å gå til en klubb utenfor Champions League. Liverpool er også interessert i Chelseas Daniel Sturridge, men en overgang er avhengig av om London-klubben får hentet en erstatter.
Sunday Telegraph

Liverpool har sett på muligheten for å låne Didier Drogba i to måneder når den kinesiske sesongen avsluttes i neste måned. Drogba avslutter sesongen med Shanghai Shenhua i november. Spissen vil returnere til England i to måneder for å holde formen vedlike frem til Afrikamesterskapet i januar. Drogba vil trene med en Premier League-klubb, men trenger tiltalelse fra den kinesiske klubben for å spille. Dessuten må styret i Premier League gi tillatelse til at ivorianeren kan slutte seg til en klubb utenfor transfervinduet. Problemene med å få en slik tillatelse vil antagelig føre til at overgangen går i vasken.
Mail on Sunday

Lørdag 27. oktober

Liverpool står klar til å by 6 millioner euro for Palermos Josip Ilicic. Den 24-årige midtbanespilleren har blitt fulgt av Anfield-klubben en rekke ganger denne sesongen, og nå ser det ut som klubben er nær ved å komme med et bud. Liverpool må kjempe med Roma og Inter om slovakens underskrift, men tror 6 millioner euro vil være nok for å få tilslaget på spilleren.
Corriere dello Sport

Torsdag 25. oktober

Liverpool kjemper med AC Milan om underskriften til Ajax sin danske midtbanespiller Christian Eriksen.
Talksport

FC Tokyo-spilleren Jang Hyun-Soo er invitert til Liverpool på prøvespill. Den 21 år gamle sør-koreaneren kommer til Liverpool i desember. Forsvarsspilleren har spilt seks kamper for sin klubb, og vil koste Liverpool £1M dersom Anfield-klubben skulle ønske å kjøpe ham. 
Daily Mail

Onsdag 24. oktober

Liverpool følger med interesse utviklingen til den mexicanske playmakeren Luis Montes, og det kan være aktuelt å legge inn bud på den kortvokste Pachuca-vingen. 26-åringen har gjort seks mål på ni kamper på utlån hos Club Leon.
4-4-2.com

Liverpool, Manchester City og Manchester United jakter alle Celtics midtbanespiller Victor Wanyama. 21-åringen har blitt tilbudt ny kontrakt av den skotske toppserieklubben, men vil vurdere sine muligheter i januar.
Daily Mail

Brendan Rodgers har vist seg villig til å satse på unge spillere. Suso, Raheem Sterling og Andre Wisdom har alle figurert på førstelaget. Denis Praet kan bli den neste unggutten som hentes til Merseyside. 18-åringen slo seg inn på førstelaget til Anderlecht forrige sesong. Han gjorde syv innhopp fra benken. Denne sesongen har han startet fem kamper, og scoret sitt første seniormål mot Ekranas i Champions League-kvalifiseringen.
TalkSport

Tirsdag 23.oktober

Brendan Rodgers står klar til å forsøke å hente Klaas-Jan Huntelaar. 29-åringen har foreløpig utsatt sine kontraktssamtaler med Schalke 04. Spissens kontrakt med den tyske Bundesliga-klubben utløper til sommeren, og nederlenderen kan signere en prekontrakt med en annen klubb allerede i januar. Rodgers håper derfor å kunne få spilleren til en rimeligere pris i januar.
Daily Mail

Brendan Rodgers ønsker å hente den unge finnen Joel Pohjanpalo til Liverpool. Anfield-klubben ønsket opprinnelig å kjøpe HJK Helsinki-spilleren til sommeren, men vurderer nå å hente den finske U21-landslagsspilleren allerede i januar. Borussia Mönchengladbach viser også interesse for den 18 år gamle spissen.
Daily Mail

Mandag 22. oktober

Liverpool linkes til belgiske Dennis Praet. Brendan Rodgers skal ha sendt speidere for å se 18-åringen spille for Anderlecht fredag kveld.
DH