Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 4.november

Kontrakten til Klaas-Jan Huntelaar løper ut etter denne sesongen, og den nederlandske spissen har ikke gitt antydninger til at han vil skrive under på noen ny avtale med Schalke i Bundesliga. Et salg i januar kan bli aktuelt for et så lavt beløp som £6M, som vil gjøre det interessant for Liverpool selv med spillerens alder på 29 år. På Anfield skal man sterkt vurdere å komme med et bud.
Sunday Mirror

Fredag 2.november

Liverpool skal være interessert i Christian Eriksen hos Ajax, men i følge rapporter i nederlandsk media vil ikke playmakeren bli solgt for under £20M. Arsenal, Manchester City og Milan skal også følge situasjonen. De røde skal også ha vist interesse for lagkamerat Toby Alderweireld, men det samme gjelder for Tottenham og Newcastle.
metro.co.uk


Mandag 29. oktober

Chelsea, Manchester United og Liverpool hadde alle speidere til stede for å se Genoas back Mario Sampirisi mot AC Milan lørdag. 19-åringen er et produkt fra Milans ungdomsakademi, og begynte som vingback. Han har ikke Serie A-kamper for Milan., men ligadebuterte i januar for Genoa mot Palermo.
Daily Mail