Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 30. desember

Wesley Sneijder har kontrakt med Inter til 2015, men skal ha kommet på kant med manager Andrea Stramaccioni. Nederlenderen linkes derfor vekk fra San Siro. Tottenham og Manchester United skal tidligere ha vist interesse, men Liverpool skal vært første klubb med et konkret bud på £9,5M. Det er ventet at en nåværende lønn på £200000 vil bli et minst like stort problem som en eventuell overgangssum.
Gazzetta dello Sport

Kontrakten til Modibo Diakite (25) løper ut hos Lazio etter denne sesongen, og franskmannen viser liten interesse til å forhandle om en ny avtale. Liverpool, og russiske Terek Grozny, skal være blant dem som vurderer situasjonen nøye.
Sky Sport 24

Liverpool og Newcastle skal jakte på midtstopperen Isimat Mirin (21) hos Valnciennes. Den franske U21-spilleren skal være tilgjengelig for £3M. Mirin har kontrakt til 2014 og hans agent Mikkel Beck uttaler: "Nicolas er ambisiøs. Han ønsker virkelig å gå til en stor klubb og vinne trofeer."
Metro

Fredag 28.desember


Styremedlem Horst Heldt bekrefter at Lewis Holtby (22) forlater Schalke etter denne sesongen, da kontrakten til den offensive midtbanespilleren løper ut. Faren til Holtby er Evertonsupporter fra Merseyside, moren er tysk, og spilleren skal være meget interessert i en overgang til Premier League. Liverpool og Arsenal skal være blant klubbene som er interesserte.
PA

Torsdag 27. desember


Wigan kjemper for å beholde Franco Di Santo (23), hvis kontrakt løper ut etter denne sesongen. Liverpool og Brendan Rodgers, som kjenner Di Santo fra sin tid i Chelsea, skal være en av klubbene som følger situasjonen nøye.
Daily Mirror

Onsdag 26. desember

Reading-manager Brian McDermott viser interesse for å hente Joe Cole fra Liverpool i januar.
Daily Mirror