Vi følger Deadline Day her

Liverpool klarte ikke å hente inn noen spillere på overgangsvinduets siste dag. Følg Deadline Day-utviklingen live her.

Danny Wilson har fått beskjed om at han ikke er ønsket i Liverpool denne sesongen. Liverpool Echo forventer at den skotske midtstopperen følger etter Nathan Eccleston, som har gått til Blackpool, ut portene på Anfield.

***

Dani Pacheco var lenge koblet med en overgang tilbake til Spania, og 21-åringen prøvde å hente angriperen til La Liga i kveld. Men overgangen falt igjennom, og Pacheco blir værende på Anfield denne sesongen.

***

Forhandlingene med Fulham om Clint Dempsey brøt sammen, ettersom Liverpool ikke møtte London-klubbens prisforlangende. Tottenham fikk i stedet tilslag på 29-åringen, som var på medisinsk test på klubbens treningsanlegg tidligere i kveld. Foreløpig er ikke overgangen bekreftet. Les mer her!

***

Suso benekter på Twitter at han er klar for et låneopphold i belgiske Genk. På sin egen profil skriver spanjolen at han blir værende på Anfield denne sesongen. Les mer her!

***

Ifølge BBCs kilder har forhandlingene om en overgang for Clint Dempsey brutt sammen. På Twitter melder BBC at Liverpool trolig ikke får hentet inn noen forsterkninger i løpet av kvelden.

***

Joe Cole bytter ikke klubb i kveld. Liverpool har fått henvendelser på 30-åringen, men har ikke mottatt konkrete bud. Dermed blir engelskmannen på Anfield for å kjempe om plassen. Les mer her!

***

Den amerikanske TV-kanalen FOX Soccer melder at Fulham har avvist nok et bud på Clint Dempsey. Størrelsen på budet er ikke kjent.

***

Fulham har takket nei til et Liverpool-bud på Clint Dempsey. The Cottagers forlanger £7 millioner for amerikaneren, og Liverpools bud skal ifølge rapportene ha ligget omkring £4.5 millioner. BBCs Ben Smith skriver imidlertid at forhandlingene vil fortsette utover kvelden. Les mer her!

***

Daniel Sturridge (22) blir etter all sannsynlighet værende i Chelsea. Angriperen sitter på benken når London-klubben møter Atlético Madrid i Supercupen i Monaco i kveld, og svært lite tyder dermed på at han blir Liverpool-spiller.

***

Spanske Xerez snuser på Liverpool-keeper Péter Gulácsi (22). Ungareren er aktuell for et utlån til Segunda-klubben, som venter ham på medisinsk test i løpet av kvelden. Liverpool vil helst låne ham til en engelsk klubb, og det er foreløpig usikkert hvor burvokteren ender opp. Les mer her!

***

Liverpool er i samtaler med Clint Dempsey, melder Ben Smith på BBC. Journalisten sier også at overgangssummen skal ligge på omtrent £7 millioner, og amerikaneren er ifølge rapporten lysten på en overgang til Liverpool.

***

Kampen om Clint Dempsey er i gang. Liverpool har ifølge Sky Sports News lagt inn et bud på Fulham-angriperen, men Tottenham akter å gi Anfield-klubben konkurranse om amerikaneren. Tidligere i dag sa Dempsey nei til å skrive under for Aston Villa. Les mer her!

***

Leandro Damião-koblingen ser ut til å være lagt død. Daily Mails Dominic King støtter Rory Smith og twitrer at brasilianeren ikke blir Liverpool-spiller i dette vinduet.

***

Gastón Ramírez har vært koblet til Liverpool i månedsvis. Den siste måneden har imidlertid Southampton vært favoritter til å sikre seg Bologna-stjernen, og flere italienske medier melder nå at uruguayaneren har signert for sørkystklubben. Verken Bologna eller Southampton bekreftet overgangen.

***

Tidligere i dag ble Liverpool tilbudt Internacional-stjernen Leandro Damião, ifølge The Times. Nå går Rory Smith fra den samme avisen ut og avviser at 23-åringen er på vei til England. Journalisten har vært i kontakt med ledelsen i den brasilianske klubben, som føler seg sikre på at OL-spissen blir værende.

***

Dominic King i Daily Mail avviser også ryktene som kobler Yossi Benayoun med en retur til Liverpool. Den tidligere Liverpool Echo-journalisten twitrer også at Liverpool kun har én spiller i kikkerten nå – og at "alle" vet hvem vedkommende er. King nevner ikke navnet på spilleren.

***

James Pearce, Liverpool Echo-journalisten som følger Liverpool tettest, har blitt fortalt at det ikke finnes noen mulighet for at Benayoun vender tilbake til Anfield. Det melder journalisten på sin personlige Twitter-konto.

***

Kilder i Sky Sports mener å vite at Liverpool-manager Brendan Rodgers har forhørt seg om Chelseas Yossi Benayoun (32). Israeleren spilte som kjent for Liverpool mellom 2007 og 2010, men har havnet i kulda etter at han skrev under for Chelsea. Forrige sesong tilbrakte 32-åringen på utlån hos Arsenal.

* * *

Liverpool er en av klubbene som forventes å være aktive under overgangsvinduets siste timer. Så langt har Jay Spearing gått på utlån til Bolton, mens Charlie Adam har skrevet under en permanent avtale med Stoke.

Brendan Rodgers bekreftet på sin pressekonferanse tidligere i dag at han ikke planlegger å slanke stallen ytterligere, men nordiren utelukker likevel ikke at Dani Pacheco (21) forlater Anfield i løpet av kvelden. Jordan Henderson (22), som har vært linket Stoke, ser dermed ut til å bli på Anfield.

Nå rettes søkelyset mot hvem Liverpool vil forsterke stallen med. Fulham-angriper Clint Dempsey (29) har vært koblet til klubben i hele sommer, og flere medier tror at amerikaneren er Liverpool-spiller i morgen.

The Times mener dessuten å vite at Liverpool har blitt tilbudt den brasilianske OL-stjernen Leandro Damião (23). Internacional-spissen er het blant europeiske toppklubber, og Tottenham skal ha ligget langflate etter 23-åringens tjenester over lengre tid.

Theo Walcott (23) vil ikke skrive under på en ny avtale med Arsenal, og hurtigtoget har blitt satt i forbindelse med Liverpool. Det samme har Chelsea-spissen (22), som Brendan Rodgers angivelig skal være interessert i å låne.