Villas-Boas må overbevises

Tony Barrett i The Times skriver at André Villas-Boas må overbevises om at managerposten i Liverpool er den riktige jobben for ham.

- Jeg prøver å velge det riktige prosjektet, og den avgjørelsen vil jeg bruke den tiden som kreves for å ta, siteres den 34 år gamle portugiseren.

Det er forventet at Liverpool-ledelsen kommer til å intervjue Villas-Boas denne uken, når de trapper opp jakten på klubbens nye manager. Ut fra disse uttalelsene virker det som det er like viktig at Liverpool-ledelsen imponerer Villas-Boas, som det er at portugiseren imponerer dem.

Villas-Boas brente fingrene sine på jobben i Chelsea, og Barrett skriver at 34-åringen nå vil gjøre alt som står i hans makt for å forsikre seg at han tar det riktige karrierevalget når han nå er aktuell for nye oppdrag. Det virker på ingen måte sikkert at han vil ta jobben på Anfield, selv om han blir tilbudt den.

Liverpool har som kjent også fått tillatelse fra Wigan til å snakke med Roberto Martinez. Samtaler har ikke funnet sted ennå, og Barrett forstår det slik at Martinez forlater England i dag for å dra på familieferie.

The Times-journalisten hevder også at Didier Deschamps ikke ønsker å bli vurdert som en kandidat til Liverpool-jobben, fordi han er fornøyd med den jobben han har i Marseille.