- Carra vil ønske å avslutte med seier i derby

Jamie Carragher spiller sitt siste Merseyside-derby på søndag. Manager Brendan Rodgers sier at scouseren nå får oppfylt sitt ønske om å avslutte mens han er på toppen. Helrødt lag med selvtillit.

- Carra fullfører nå sitt ønske om å slutte mens han er på toppen, fortalte Brendan Rodgers på Melwood i dag, i forbindelse med pressekonferansen før kampen mot Everton på søndag. – Jeg er sikker på at Carra ikke vil like å tape sitt siste derby på Merseyside.

- Dette er alltid kamper med stor intensitet og lidenskap. Jeg gleder meg til å lede Liverpool i en slik kamp på Anfield. På Goodison hadde Everton stor støtte av sine fans og jeg ser fram til at våre supportere er i toppform på søndag.

- Vi er fulle av selvtillit om dagen, både i forhold til vårt offensive og defensive spill. Liverpool har vært den beste klubben i denne byen de siste årene, selv om Everton kom foran i ligaen i fjor. Det vi først og fremst sikter inn på er å komme så høyt på tabellen som mulig.

- Vi forventer å vinne våre hjemmekamper, men det vil bli vanskelig. David Moyes har gjort en meget god jobb i Everton og de gjør igjen en god sesong.

- I denne sesongen vant vi ikke en kamp i ligaen før i slutten av september, til neste sesong ønsker vi å være med fra start for å være med å utfordre i tippen. Det er hva vi hele tiden bygger i mot.