- Daniel kunne hatt seks mål

Daniel Sturridge gjorde hat-trick, men Brendan Rodgers mener at spissen kunne hatt dobbelt så mange mål i gårsdagens kamp mot Fulham.

- Daniel var enestående. Han scoret tre mål, men han kunne kanskje hatt så mange som seks. Han har nå gjort 11 mål på 15 kamper siden han kom til klubben, så han har fått en god start på sin karriere her og blir stadig bedre, uttalte Liverpool-manageren på sin pressekonferanse etter gårsdagens match.

- Fortsetter han å trene godt, tror jeg han vil ha et par enestående år for oss. Han skulle kanskje ha sentret i en situasjon, men han hadde på det tidspunkt gjort to mål og var ute etter sitt hat-trick. Han er en målscorer. Skal du være grådig, må du være god, og han er en enestående spiller.

- Til tider sviktet førstetouchen hans, men du kan ikke klage. Når man gjør tre mål i en kamp i Barclays Premier League, kan du ikke ha gjort så mye galt. Han vet det er deler av sitt spill han fortsatt må bli bedre på, og som han må jobbe videre med. Men kampen sett under ett var avslutningene hans strålende.

- Hans første scoring handlet om fart og styrke for å komme i posisjon. Han fulgte opp med en flott finte og en strålende avslutning. Ved den andre scoringen styrer han ballen i hjørnet etter flott forspill av Coutinho. Ved den tredje scoringen kan du ikke snakke om Daniel, fordi det handlet om en vidunderlig pasning fra Coutinho. En ung gutt som bare er 20 år gammel. Han har vært fenomenal siden han kom til klubben.

- Suspensjonen til Luis Suarez har gitt Daniel en sjanse. Folk spør meg om jeg føler at han gjør en god jobb som erstatter for Luis, men jeg hentet ham ikke hit for å være innbytter. Jeg hentet ham for å spille for Liverpool, for jeg tror han kan gjøre mål for oss. Jeg tror at vi ser nå uten Luis at laget fortsatt kan gjøre mål. Vi har scoret 38 mål på bortebane denne sesongen, noe som er rekord for Liverpool på bortebane siden 1989. Det er mange mål.

Som tidligere Chelsea-spiller måtte Sturridge tåle en del tyn fra Fulham-fansen.

- Daniel er en god gutt. Jeg har sett ham utvikle seg siden han var en veldig ung spiller, og jeg har hele tiden følt at han bare trenger en reell sjanse. Det ville alltid bli vanskelig å få det i Chelsea for ham. De hadde verdensklassespillere som Didier Drogba, som var en av de beste spissene i Europa i mange år. Daniel trengte å spille flere kamper på rad, og han får det med oss. Han har gjort 11 mål på 15 kamper siden januar, noe som er en enestående statistikk.