- Feilene fra KC Stadium skal ikke gjentas

Liverpool møter Hull på 1.nyttårsdag. De røde spiller på hjemmebane, og da forventer Brendan Rodgers seier. Feilene fra 1-3-tapet på KC Stadium tidligere desember skal ikke gjentas.

Liverpool tapte 1-3 borte mot Hull tidligere denne måneden. Lagene møtes igjen på Anfield 1.nyttårsdag.

- Det er meget enkelt. Vi spiller på hjemmebane og forventer å vinne, uttalte Brendan Rodgers til pressen på Melwood ifølge Liverpoolfc.com.

Hull beseiret Fulham 6-0 på KC Stadium i forrige ligarunde.

- Vi vet det kommer til å bli slik som hver kamp på dette nivået: En meget vanskelig kamp. De kommer hit etter en seier som ikke skjer så ofte i Premier League, spesielt etter 0-0 ved pause. Det var et fremragende resultat.

- Vi var skuffet over hva vi presterte der. Vi var ikke i nærheten av standarden vi forventer, men vi må gi all ære til Hull.

- Målet vårt er å sørge for at vi ikke gjør de samme feilene igjen uavhengig av hvilken tropp eller lag vi stiller med. Hjemmekampene er meget viktige for oss.

Hull ligger på 10.plass i Premier League med 23 poeng.
- Jeg synes de har gjort det meget bra. Det er nyopprykket lag. De har skiftet system et par ganger jeg har sett dem. Jeg synes de spiller meget bra i sitt 3-5-2-system.

- De har Tom Huddlestone som er en fremragende fotballspiller. Han har stor variasjon og rekkevidde på pasningene. De har Danny Graham, som jeg hadde i Swansea. Når han scorer mål, så scorer han vanligvis en rekke mål.

- Organiseringen har vært meget, meget god. De er vanskelige å slå. De har gjort sin hjemmebane til et solid fort. Det er vanskelig for ethvert lag å reise dit og få et resultat. Det hjelper deg i din første sesong.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men på Anfield med tilskuerne, som vil forstå at vi trenger støtten enda mer i denne perioden, er jeg sikker at de vil støtte oss til en ny god opptreden og et godt resultat.