- Fikk vist at vi kan være utfordrere

Raheem Sterling synes spillet mot Manchester City viser at Liverpool kan være med å kjempe i toppen av Premier League denne sesongen.

- Dette var mot et av topplagene i Premier League. Å spille så godt i en slik bortekamp viser at laget har tro på at vi kan oppnå noe i år, uttaler Raheem Sterling til Liverpoolfc.com.

- Borte mot Manchester City var vi ute etter et brukbart resultat, og vi er ikke glade for at vi tapte i dag.

Raheem Sterling hadde en stor mulighet til å utligne et drøyt kvarter før slutt da han for nærmest åpent mål satte ballen himmelhøyt over.
- Vi hadde sjanser til å vinne kampen, og det var min sjanse mot slutten. Som lag er vi skuffet over at vi ikke fikk med oss noe.

Sterling var alene med Joe Hart på stillingen 0-0 tidlig i 1.omgang, men kantspilleren ble feilaktig avblåst for offside.
- Jeg har sett reprisen, og jeg kunne tydelig se at jeg var to meter onside. Det var en stor sjanse for oss til å ta ledelsen 1-0.

Sterling sto for forarbeidet til 1-0-scoringen.
- Vi tok ledelsen likevel, men det ville ha gitt oss en bedre ledelse. For meg handler det bare om selvtillit. Så å komme inn på laget på et viktig tidspunkt gjør at jeg føler at jeg må heve meg og forhåpentligvis bidra med flere mål.