- Fort Anfield

Joe Allen og Lucas Leiva reflekterer over Liverpools spill på eget gress, hvor åtte av ni kamper er vunnet på Anfield denne sesongen.

- Tanken er at Anfield skal være som et fort, slik det pleide å være, det er vårt mål, bekrefter Joe Allen til Liverpoolfc.com etter 3-1 mot Cardiff og en ny seier foran The Kop. Åtte av ni kamper er endt med seier på hjemmebane denne sesongen, hvorav nå seks seire på rad og hvor en har scoret 23 mål.

- Alle ønsker å ha en slik hjemmebane og vi føler at vi nærmer oss nå. Vi visste at en seier i dag ville hjelpe til med å holde det hele i gang og ha selvtillit før vi nå skal spille to tøffe bortekamper.

- Det gjelder heller ikke bare denne sesongen, men også mot slutten av forrige sesong bygget vi opp selvtillit og tro på den måten vi spiller. Vi får betalt for det nå.

- Jeg har vært heldig nok som har fått spille de siste kampene og vært del av gode prestasjoner og seire, fortsetter Allen om sin egen innsats. Midtbanespilleren har startet de fire siste ligakampene, som alle har endt med tre poeng. – Jeg føler at min selvtillit er stigende og at jeg har kommet godt i gang.

- Vi spilte virkelig bra og skapte mange sjanser, spesielt i 1.omgang istemmer Lucas Leiva etter kampen mot Cardiff. – De startet kampen bra, i de første 15-20 minuttene var de virkelig aggressive og prøvde å presse oss, men vi hadde tålmodighet til å la ballen gå.

- Med en gang de scoret åpnet kampen seg noe og vi fikk flere muligheter.

- Det er skuffende å slippe inn på en dødball, men tre poeng var viktig. Nå vil vi være på toppen i hvert fall inntil mandag.

- Vi vet at Anfield alltid er et godt sted å spille. Det er vårt hjem og vi kan se at fansen er oppglødd over hva vi har gjort denne sesongen. Vi kan imidlertid ikke tillate oss å ta av da det er en lang sesong.