- Fortsatt topplaget på Merseyside

Brendan Rodgers mener Liverpool fortsatt er topplaget på Merseyside. De røde står i fare for å havne bak Everton for andre sesongen på rad for første gang på 76 år.

Vi må tilbake til 1937 for å finne forrige gang Liverpool endte bak Everton to sesonger på rad. Brendan Rodgers mener det ikke er et maktskifte på gang på Merseyside.

- Nei, ikke i mine øyne. Denne klubben har tradisjonelt vært topplaget her i mange år. Den er fortsatt toppklubben her, uttaler Brendan Rodgers.

- Everton havnet foran oss i fjor, og de har hatt en god sesong i år. Vi ønsker selvsagt å bli bedre neste år. Jeg mener vi er inne i prosess til å gjøre det.

- For oss har det alltid handlet om å ende så høyt på tabellen som mulig. Vi visste at året i år var året for å bygge et grunnlag. Neste år må vi kjempe på og finne den stabiliteten.

- Det er ingen tvil om at utgangspunktet vil bli annerledes neste sesong. Vi har blitt bedre og bedre denne sesongen. Forhåpentligvis vil neste sesong starte på en positiv måte.

- Forsterkninger til sommeren vil gi oss dybde til å opprettholde standarden. Hvis vi klarer det, vil vi være med der oppe og være utfordrere. Jeg er ikke i tvil om det.

Kilder: Sunday Telegraph, Sunday Mirror