- Gerrard kan spille hvor som helst

Førstelagstrener Mike Marsh mener at Steven Gerrard fortsatt er en utrolig viktig spiller for Liverpool, etter 15 år på toppnivå.

Gerrard scoret på straffespark mot Crystal Palace, og den scoringen betød at Liverpool-kapteinen nå har scoret for klubbens førstelag i 15 sesonger på rad. Han satte dermed klubbrekord. Billy Liddells tidligere rekord lød på scoringer i 14 sesonger på rad.

- Dette er en fantastisk prestasjon. Bare det å spille i 15 sesonger er stort, men å faktisk score i hver eneste en av disse sesongene er en enorm prestasjon av Steven, sier førstelagstrener Marsh til Liverpoolfc.com.

- Det er ikke mange spillere som har gjort noe lignende - Ryan Giggs er den andre jeg kommer på, men jeg tror ikke det er mange flere enn det. Det viser hvor vanskelig det er å klare noe slikt, fortsetter Marsh.

- Steven er selvsagt fortsatt svært viktig for laget. Det er litt tilfeldig at Steven spiller litt dypere denne sesongen. Vi forandret formasjon fra to midtstoppere til tre midtstoppere bak, og han har ligget dypt sammen med Lucas til tider.

- Steven er fortsatt i en så god fysisk forfatning at han kan spille hvor som helst på banen. Jeg er sikker på at han er klar for oppgaven uansett hvilken formasjon manageren velger å benytte.