- God stemning i troppen

Martin Skrtel mener at god stemning i troppen og blant trenerstaben er en del av grunnen til at Liverpool henger med i toppen av tabellen, etter at han gjorde sitt første mål for sesongen i går.

- Det er selvsagt alltid hyggelig å score mål. Men det viktigste var at vi tok de tre poengene. Vi sikret oss poengene, og er fornøyd med det, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Det var viktig å få en god start på sesongen, og nå ønsker vi å fortsette på dette viset. De nye spillerne vi kjøpte i sommer har funnet seg godt til rette i laget. Manageren er inne i sitt andre år her, og jobber med den samme spillergruppen for andre året. Vi kan se at ting fungerer, og jeg håper det kommer til å fungere i fremtiden også.

4-0 over Fulham i går betød at Liverpool holdt buret rent for første gang siden 1.september.

- Det er alltid hyggelig for forsvarsspillere å holde buret rent. Det er noen kamper siden vi klarte det sist.

- Etter første omgang understreket vi hvor viktig det var å forsøke å unngå baklengsmål. Vi klarte det, og jeg er fornøyd med det også.

- Hver eneste spiller leverte en god kamp, både offensivt og defensivt. Det kan være vanskelig å beholde fokus og konsentrasjon i kamper som denne, da du som forsvarer ikke har så mye å gjøre. Men du må være fokusert.

- Det er alltid farlige spillere på motstanderlaget. Fulham hadde Berbatov, Kasami og Ruiz. Det var ikke enkelt, men vi dominerte hele kampen og gjorde fire flotte mål. Vi fortjente virkelig de tre poengene.

Brendan Rodgers hadde benyttet en 3-5-2-formasjon i de seks foregående kampene, men gikk tilbake til 4-3-3 i går.

- Det er ikke så stor forskjell på å spille med to eller tre midtstoppere. Du må gjøre den samme jobben som midtstopper. Du skal forsøke å forhindre spissene fra å score. Forskjellen er ikke så stor, sier Skrtel.

- I de foregående kampene har vi spilt med tre midtstoppere, og det fungerte bra. Det fungerte like bra i denne kampen. Det er bra for laget at vi kan skifte fra et system til et annet.