- Jeg ropte til Coutinho

Daniel Sturridge ropte til Philippe Coutinho at han måtte la Jose Enriques pasning gå videre, i forkant av scoringen som vant kampen for Liverpool på Villa Park.

- Det var en flott pasning fra Jose Enrique. Jeg ropte til Coutinho at han måtte la ballen passere, og han gjorde det, forteller Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Det viser at engelsken hans stadig blir bedre, spøker målscoreren.

- Det føltes godt å avslutte det angrepet. Det er det jeg er god til – å score mål.

- Nå føles det som jeg trives hver gang jeg går utpå banen. Jeg legger ikke press på meg selv om å score mål.

- Det er litt merkelig. Om nettene tenker jeg på situasjoner fra kampene, når jeg forsøker å få sove. Jeg tenker på trekk vi kan gjøre, og får ikke sove.

- Jeg synes det veldig morsomt å spille fotball for tiden. Dette er hva jeg har ønsket å gjøre hele livet, og nå spiller jeg og synes det er morsomt med kampene. Jeg spiller uten noen form for stress.

Sturridge har nå gjort 13 mål på 18 kamper for Liverpool. Og fortsatt er ikke spissen helt i toppform etter å ha mistet store deler av pre-season grunnet en ankelskade.

- Jeg vet ikke hva som vil skje fremover. Jeg prøver bare å trives med fotballen, og ikke legge noe press på meg selv. Det handler om å spille uten press og bekymringer.

- Jeg er ikke 100% i form ennå, og jeg føler fortsatt ankelskaden når jeg spiller. Formmessig er jeg ikke helt der jeg skal være ennå. Men det vil komme, og jeg er heldig som får spille nå, for realistisk sett skulle jeg fortsatt være ute grunnet skaden.

På Villa Park utmerket Sturridge seg også med sterk defensiv jobbing etter pause.

- Jeg endte opp på høyreback av og til, men det er hva fotball handler om – å vinne som lag. Manageren legger vekt på at vi skal spille som et lag, og det er hva alt handler om.

- Det handler ikke om individuelle spillere, men om å jobbe hardt – jobbe hardt både på treningsfeltet, og gå til kampene i forvissning om at du kommer til å være der når lagkameraten din trenger hjelp.