- Jeg trives best i midten

Daniel Sturridge vil se kveldens kamp mot Sunderland fra tribunen, men ser fram til å kunne løpe ut i helrødt, hvor han mener han er best som spiss og ikke ute på kanten.

- Jeg visste at det ville ordne seg slik at jeg har vært avslappet i forhold til det hele, sier Daniel Sturridge til Liverpools hjemmeside i sitt første intervju siden han skrev under for de røde i dag. Han vil derfor ikke være tilgjengelig til kveldens kamp mot Sunderland, men ser fram til snart å spille foran Liverpools supportere.

- Jeg er bare glad for at manageren her har vist meg en slik tillit. Han er faktisk den første manageren som har betalt noe for meg, slik at jeg kan ikke be om noe mer fra verken ham eller klubben.

- Jeg er veldig oppglødd, jeg kan ikke vente med å komme i gang med å spille kamper. Jeg har ikke spilt på den stund, etter at jeg har hatt et par skader de siste månedene. Først og fremst er jeg likevel bare glad for å ha kommet til en slik klubb, for å være en del av en revolusjon og noe nytt og spesielt. Forhåpentligvis kan vi være i stand til å gi fansen noe suksess.

- Jeg ser på selv som en spiss, sier 23-åringen på spørsmålet om hvor han helst vil spille. Tidligere var det rykter om Sturridge hadde forlangt å spille i midten, men det har tidligere Brendan Rodgers og nå også spilleren selv avvist.

- Jeg mener at mine kvaliteter tilsier at jeg er best sentralt, men jeg har også spilt på vingen og lært mye av det. Jeg har aldri nektet å spille i den posisjonen og jeg vil heller aldri forlange å spille spiss. Jeg vil gjøre det manageren ber meg om, og gjøre mitt beste for klubben og fansen.

- Jeg er rimelig kjapp, jeg liker å drible og prøve å spille fram mine lagkamerater, fortsetter Daniel om hva han er best til. – Jeg er ganske direkte og liker både å skyte og å sentre, og farten kan hjelpe mine lagkamerater til å spille meg igjennom. Hva det dreier seg om er likevel å prøve å hjelpe laget til å vinne.

- Det vil bli glimrende å ha Luis Suarez som lagkamerat. Han er en veldig god spiller, veldig talentfull og ansett som en av de beste angriperne i verden for øyeblikket. Jeg er sikker på at vi vil fungere bra sammen.

- Spillere som Jordan Henderson, Joe Allen, Steven Gerrard, Glen Johnson og Joe Cole kjenner jeg fra før slik at jeg er sikker på at jeg lett vil kunne tilpasse meg her.

- For å være ærlig kan jeg ikke nå se for meg hvordan det vil være å spille foran fansen til Liverpool. Jeg vet at du blir påvirket av å høre «You’ll Never Walk Alone» bli sunget som motspiller. Dette er en stor klubb med utrolig fansen og hvis jeg kan være med å gi dem suksess vil det være en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er veldig glad og ydmyk over å få være her.