- Laget blir bedre av konkurranse

Kolo Toure har fått økt konkurranse om stopperplassene etter at Liverpool signerte Mamdou Sakho og Tiago Ilori på transferdeadlineday.

- Det er fantastisk. Det har økt konkurransen. Alle må jobbe meget hardt hver dag, uttaler Kolo Toure til Liverpoolfc.com.

- Det er eneste måten vi kan gjøre laget bedre. Jeg er glad vi har signert to meget, meget gode spillere.

- Vi vet alt om Mamadou Sakho. Han er en meget god spiller. Tiago har også kommet hit fra Portugal. Han er også en meget god forsvarer.

- Konkurransen vil bli meget tøff. Vi må jobbe ekstra hardt. Ingen vil forvente å få spille. Vi alle må kjempe, men jeg liker konkurranse.

Toure tilfører laget nyttig erfaring etter at Jamie Carragher la opp.

- Jeg vil alltid tilføre min erfaring. Konkurransen vil være rettferdig. Jeg vil hjelpe dem når de trenger det. Vi jobber som et lag, men jeg vil gjøre mitt beste for å vise manageren at jeg kan beholde plassen.

- Jeg trives med ansvaret. Med min erfaring kan jeg hjelpe dem og vise dem veien.

Toure har spilt meget bra i Liverpools forsvar så langt, men viser også entusiasme og kjærlighet for spillet.

- Det jeg har gjort er normalt. Med dette laget og spillerne rundt meg blir alt enklere. De er spillere av topp klasse. De er fokusert, og alle gjør jobben sin. Jeg trives virkelig, og jeg håper at det kan fortsette slik.

Supporterne gir Toure et ekstra løft når han entrer banen.

- Jeg liker det virkelig når jeg ser fansen hver dag. Jeg kan føle deres støtte. Jeg føler at de elsker klubben. Det er flott.

- Som jeg sa da jeg kom, det er en stor forandring for meg å være i Liverpool FC. Jeg liker det godt.

- Jeg ønsker virkelig å kjempe for dem fordi det gir deg ekstra kraft når du har slike fans. Jeg ønsker å gjøre det så bra jeg kan for klubben og fansen, fordi de er så flotte.