- Liverpool spiller den kanskje beste fotballen

Hugo Lloris tror på en underholdende, men vanskelig, kamp mot Liverpool på Anfield førstkommende søndag. Spurs inne i et hardt kampprogram.

Tottenham er i førersetet i forhold til de som kjemper om å ta plassene bak Manchester-lagene på ligatabellen, ikke minst etter at de slo rivalen Arsenal sist helg. Laget fra White Hart Lane spiller denne uka hjemme mot Inter i Europa League på torsdag, før de møter Liverpool på Anfield søndag og så retur mot Inter igjen torsdagen etter. I april spiller man også mot Everton, Chelsea og Manchester City i rask rekkefølge.

- Det er klart at det er bedre å være i vår posisjon enn den Arsenal har, men det viktigste er å kvalifisere seg til Champions League, forklarer Lloris til Evening Standard.

- Vi må fokusere på oss selv, men vi vil få en ny test på søndag. Liverpools spiller kanskje den beste fotballen i Premier League for øyeblikket.

- De viste det i deres siste kamp mot Wigan. Det vil bli en veldig vanskelig, men også veldig spennende kamp på Anfield.