- Må reprodusere opptredenen

Joe Allen er klar på å slå tilbake umiddelbart mot Chelsea etter tapet mot Manchester City. Tilsvarende spill vil gi seier i ni av ti kamper.

- Det var flott å være involvert i en slik kamp, men selvsagt skuffende å reise derfra uten poeng, uttaler Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Opptredenen fortjente noe mer enn det. Vi skal komme oss videre og sørge for at vi får med oss et resultat på Stamford Bridge.

- Manageren har sagt at dersom vi spiller slik, kommer vi til å vinne ni av ti kamper. Det er mye positivt å ta med seg. Vi vet hvor sterke Manchester City er hjemme. De vet selvsagt at de fikk kamp i dag.

- Det er en stor indikator, spesielt når du ser på noen av kampene de har spilt mot topplag på Etihad. Vi skal ta med oss det positive. Det var skuffende å tape kampen, men vi står overfor en ny stor utfordring og ny mulighet på Stamford Bridge.

- Dette er et lite tilbakeslag. Vi er i god form, har fått noen gode resultater og føler at vi har selvtillit. Vi kan bygge videre på dette. Vi må sørge for at vi presterer igjen.