- Måtte holde oss inne i oppgjøret

Brendan Rodgers forklarer hvorfor han valgte å sette inn Lucas Leiva istedenfor en offensiv spiller da Liverpool lå under 0-2 mot Zenit St. Petersburg.

- Jeg sørget bare for at vi holdt oss inne i oppgjøret. Det var det viktige for oss, vel så mye som å angripe. Det kommer enda en kamp, og på 2-0 kan du få til noe. Planen var å forsøke å holde resultatet på det det var med visshet om at det ville gi oss en mulighet om resultatet var overkommelig, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det som gir oss håp er at vi skapte nok i kveld til å vinne kampen. Stemningen på Anfield vil bli fantastisk, som alltid, og supporterne vil støtte spillerne.

Zenit skapte de fleste av sine sjanser før pause, og Liverpool kom bedre med i kampen etter sidebyttet. Men det var midtveis i andre omgang at hjemmelaget avgjorde kampen.

- Om seks til 12 måneder kommer vi ikke til å gjøre de feilene. Dette er en gruppe som vokser og har kommet sammen. Og dette er en del av utviklingssmerten vi vil få sammen.

- Vi har lagt ned noen gode opptredener denne sesongen, men ikke alltid fått resultatene. Vi må være mer kliniske, og det er noe som sikkert vil komme i løpet av de kommende månedene.

- I de første fem eller ti minuttene ga kantspilleren Danny oss problemer bak midtbanen. Straks vi fikk organisert det, synes jeg vi så solide ut og var en trussel i angrep.

- Vi kunne ha ledet til pause. Det var viktig for oss å starte bra i 2.omgang, og det gjorde vi. Da vi tok fatt på de siste 20-25 minuttene, syntes jeg at vi kunne gå hen og vinne kampen.

Brendan Rodgers er for øvrig fornøyd med oppholdet i St. Petersburg.

- Jeg har lest og hørt mye om Zenit St. Petersburg – klubben, supporterne og byen – før vi kom hit som fotballklubb. Jeg vil takke folket i St. Petersburg for deres gjestfrihet overfor vår fotballklubb og hvordan vi har blitt mottatt her. Det har vært fantastisk.

- Det var ingen problemer under dagens kamp. Det var en herlig kamp og en fantastisk stemning. På vegne av Liverpool Football Club vil jeg takke folket i St. Petersburg og Russland.