- Nå må vi se mot Cardiff

Simon Mignolet sier at man må glemme storseieren mot Tottenham og forberede seg like godt til lørdagens kamp mot Cardiff på Anfield. Alt vil avgjøres senere i sesongen.

- Det var et stort resultat for oss mot Tottenham, erkjenner Simon Mignolet overfor Liverpool Echo. – Vi var positive, vi prøvde å vinne kampen og vi spilte bra.

- Vi er veldig fornøyd ikke bare med tre poeng men også at vi holdt buret rent, det var veldig viktig for oss.

- Vi viste hva vi kan være i stand til å gjøre når vi spiller den fotballen vi ønsker å spille og alle gjør sin jobb. Vi er fornøyd og nøt øyeblikket, men Tottenham er nå historie og vi må se framover. Vi må sørge for å bygge videre på dette og gjøre de samme tingene mot Cardiff.

- Det vil bli nok en vanskelig kamp og vi må være fokuserte. Vi har kommet i en god posisjon, men må samtidig forberede oss riktig og holde det gående. I hvilken posisjon du er i nå betyr ikke noe da alt vil bli avgjort mye senere i sesongen.

- Vi vil vite mer etter at juleprogrammet er over. Etter Cardiff er det to virkelig store kamper, men vi kan ikke tillate oss å se så langt frem. Uansett hvem vi spiller mot må vi gjøre det vi behøver å gjøre uten å bekymre oss om motstanderen.

- Det var virkelig hele laget som stod bak den prestasjonen, utdyper Mignolet når han blir bedt om å si noe mer om seieren mot Tottenham.

- Før kampen snakket alle om at vi manglet et par folk.  Vi hadde noen viktige spillere ute med skader og som har store kvaliteter, men troppen vil alltid være det viktigste.

- Det vil alltid være noen som er klare til å komme inn og gjøre en jobb. Vi har spillere som er i stand til det. Vi greide å håndtere et par skader og vi må gjøre det samme til helgen.

- Alle var glade på vegne av Jon Flanagan. Han arbeider hardt hver dag og fortjente sitt mål. Det var ikke bare mot Spurs han har spilt bra, han har gjort det i flere kamper mot vanskelige motstandere.