- QPR-kampen er viktig for meg

Jonjo Shelvey ser på søndagens ligaavslutning som en ny sjanse til å vise Brendan Rodgers at han fortjener mer spilletid i Liverpool.

Steven Gerrard opererte skylderen nylig, og dermed fikk Shelvey sjansen fra start i 3-1 seieren over Fulham på Craven Cottage. Nå håper den unge midtbanespilleren på fornyet tillit mot QPR på søndag.

- Det var fint å få litt spilletid igjen før jeg reiser bort med England U21 for å spille i en stor turnering i sommer. Det var hyggelig å få noen minutter på banen. Det er alltid en fornøyelse å spille for Liverpool, sier Shelvey til Liverpoolfc.com.

- Jeg var fornøyd med eget spill mot Fulham. Jeg syntes jeg klarte meg bra. Jeg var heldig som fikk starte kampen på grunn av skader, og det var godt å spille igjen, fortsetter han.

- Du må bare ta en dag om gangen, og forsøke å bevise for manageren at du holder mål. Manageren ga meg en sjanse på søndag, og forhåpentligvis får jeg en ny sjanse kommende søndag.

Kampen mot Fulham var første gang Shelvey var i startelleveren siden tapet for West Bromwich på Anfield den 11.februar. Etter den tid har han spedd på med spill for Liverpool U21 for å holde kampformen vedlike.

- Når du er ute av laget er det ikke så mye du kan gjøre. Du må bare fortsette å trene og jobbe hardt. Jeg spurte manageren om jeg kunne spille noen kamper for U21-laget, slik at jeg holdt meg i form. Det er ikke noe som er verre enn å trene hele uken, og så ikke få spille kamp. Det er den verste følelsen i verden, for livet mitt handler bare om fotball, og alt jeg ønsker å gjøre er å spille fotball.

- Jeg har dratt nytte av å spille for U21-laget. Det har holdt meg i form. Alex Inglethorpe er en god manager. Laget hans var litt uheldige som ikke nådde den nasjonale finalen. Det var fint å få kamper for dem, da det gir deg spenningen som det å spille kamper fører med seg.

Nå håper Shelvey at han kan bidra til å gi Jamie Carragher en flott avskjed på søndag.

- Manageren har hele tiden sagt at sesongen ikke er over før den siste kampen er ferdigspilt, så vi skal opptre profesjonelt. Manageren tillater ikke at vi slapper av. Han vil være på oss helt til siste ball er sparket og siste fløytesignal er blåst.

- Vi går for seier i alle kamper, men ettersom kampen går på Anfield og det er siste kamp for Carra blir dette ekstra spesielt. Vi ønsker å gi Carra og våre fans en god avslutning før vi tar sommerferie.