- Sakho har vært utmerket

Brendan Rodgers synes Mamadou Sakho har spilt meget bra etter at han kom inn på laget, og tror midtstopperen bare vil bli bedre med årene.

 - Han har vært utmerket. Vi har en rekke kvalitetsforsvarere her. Skader har gjort at han har kommet inn på laget og funnet seg meget, meget godt til rette, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg liker hans aggressivitet. Han ønsker først og fremst å gjøre en forsvarsjobb. Han er aggressiv i markeringen. Han er også god til å forsvare seg på innlegg.

- Selv om han bare er 23 år gammel, har han spilt mange kamper. Han har mye erfaring. Jeg kan se stor utvikling i ham i årene som kommer.

- Jeg tror midtstoppere forbedrer seg etter erfaring. Han har som sagt spilt mange kamper i karrieren. Han har vunnet tittelen med Paris St. Germain, og han er en del av Frankrikes landslag. Hans erfaring vil sørge for at han blir bedre som spiller.

- Det var noen som var viktig for oss. Dersom vi ser rundt oss, finnes det ikke mange midtstoppere av topp klasse, spesielt ikke venstrebeinte. Vi hadde muligheten til å hente inn en som kunne tjene klubben i fremtiden så vel som for øyeblikket.