- Sesongen kan stå og falle på Suarez

Steven Gerrard la press på Luis Suarez på dagens pressekonferanse, hvor han mente at Liverpools umiddelbare fremtid ville bli sterkt påvirket av lagkameratens avgjørelse.

Steven Gerrard hevdet at det var helt opp til Luis Suarez hva Liverpools nr.7 skulle gjøre med sin fremtid, men da kapteinen på Anfield tok i mot pressen i forbindelse med sin testimonial-kamp i dag vil en kunne hevde at Stevie la et stort press på sin lagkamerat.

- Jeg tror det bare er Luis selv som helt vet hva som skjer, svarte Steven da han ble spurt om situasjonen med Luis Suarez og hvorvidt søramerikaneren vil forlate Liverpool eller ikke.

- Vi må gi ham tid og rom til å ta sin egen avgjørelse, men alle vet hvor høyt jeg verdsetter ham og hva jeg ønsker at han skal gjøre.

- Hva vi oppnår denne sesongen kan stå og falle med hvorvidt Luis blir eller reiser.

Administrerende direktør Ian Ayre uttalte i går at han forventer at Luis Suarez blir og ga inntrykk av at man nesten ikke under noen omstendighet ville selge til en rival som Arsenal. Signaler fra London gir lyd for at klausulen som skal være i spillerens kontrakt fortsatt kan åpne opp for at de røde ikke kan hindre et salg. Så lenge Suarez selv, eller Liverpool FC, ikke gjør det helt klart at han blir på Merseyside også etter dette transfervinduet, vil spekulasjonene bare fortsette.